uvodnik3

Uvodnik junij 2015

Lajf je moj… res mi je všeč pesem Nike Zorjan, ki me vedno znova spomni na resnico, ki jo pogosto zapostavim, postavim malce na stran, da je življenje moje. Ne glede na vse izzive, vse težave, norosti, ki se dogajajo, ne glede na vse kar bi spremenila, je to življenje, ki ga živim konec koncev resnično in samo moje. Jaz upravljam z njim, jaz sem tista, ki lahko stvari naredi drugače.

In kljub temu, da sem pred leti hotela stvari spreminjati, sem sprejela dejstvo, da sem kjer sem in da je korak po korak pot, ki te na Zemlji pelje tja, kamor je tvoja duša izbrala, da te vodi. Učenja, ki so mi namenjena prihajajo k meni vsak dan in eno najbolj blagoslovljenih področij, ki me dnevno uči ponižnosti, stika s seboj, intimne bližine in mehkobe je brez dvoma partnerstvo.

Lajf je moj in rada ga delim z vsemi, ki so del njega. Uživam v druženjih in predvsem v dušnih izmenjavah, ko drug drugega bogatimo in plemenitimo. Lajf je lep toliko, kolikor ga zmoremo videti kot takega. Lepota odpira srca in nas povezuje. Naj bo tole poletje resnično lepo tudi zate.

Bodi Sijajno!

podpis

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja