Kdo je Namarie?

Verjamem, da je vsaka ženska nabiralka Biserov.
Nabiralka Biserov je ženska, ki se na dah potaplja v globine oceana in išče bisere ter druge dragocenosti, ki jih ocean skriva v sebi.

Nabiralka Biserov je v japonski tradiciji AMA, ženska morja.
Ama je velika mati, božanska mati, kraljica nebes in je sumerska boginja plodnosti.

Ama je ženska, ki zaupa vase, čuti svojo dragocenost, ve, da je edinstvena in enkratna, spoštuje in ceni sebe kot Žensko in iz svoje notranje polnosti svoje Bisere deli z ljudmi in s svetom.

Ama se skriva v Namárië, ki v jeziku Quenya pomeni “zbogom”. Zame je to pozdrav “z Boginjo”.

Namárië so poimenovali najdaljšo pesem v Gospodarju prstanov, Galadriel’s Lament, Altariello nainië Lóriendessë (Quenya za “Žalostinka Galadriel v Lórienu”), in včasih Pesem Vilinov onkraj Morja.

Namarie pooseblja svetlobo, nedolžnost, čistost in lepoto vilinskega sveta in modrost zbrano iz vseh vetrov.

Globoko verjamem v to, da telo in prostor delujeta v vzajemni povezavi. Zame je telo moj prvi Dom, ki odslikava in vpliva na moj drugi Dom, prostor v katerem živim in obratno. Če med telesom in prostorom ni usklajenosti in harmonije, prihaja v življenju do zastojev in izzivov, najbolj pa se pozna na splošnem počutju in občutku varnosti.

Namarie je mesečnik, ki je začel izhajati aprila 2006.
V mesečniku vsak mesec delim izbrane teme povezane z življenjem, bivanjem, z ustvarjanjem svetega prostora tako znotraj kot zunaj.

Namarie v sebi povezuje različna področja, ki so srčni ženski pomembna in informacije, ki so namenjene poglabljanju kvalitete bivanja.

Mesečnik je brezplačen, dobiš ga v svoj spletni predal, takoj, ko izide. Poleg tega so naročnikom občasno na voljo tudi darilca kot so brezplačne vodene prakse, srčne molitve, zvočni zapisi meditacij, posebne ponudbe. Naroči se na povezavi >>>TUKAJ<<<

Namarie ustvarja Taja Albolena s prijatelji.
Taja Albolena je strastna raziskovalka ženstvenosti, nabiralka biserov, SoulPreness in varuhinja Ljubezni.

Taja verjame v moč izžarevanja, v bisere in ženstveno žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Več o njenem delu najdeš na spletni strani www.divine.si

Življenje je Ljubezen v Akciji.