zasij2

O Taji

Verjamem v moč izžarevanja, v Bisere in ženstveno Žensko. Z biseri. In z iskricami v očeh.

Verjamem, da je biti Ženska veliko Darilo.
Verjamem, da vsaka ženska brezmejno dragocena in da skriva zaklad v svoji ženski Duši. Verjamem, da je namen življenja v tem, da ta zaklad najdeš, ga utelesiš in ga podeliš z ljudmi in s svetom.

Verjamem, da je ženstvenost najdragocenejši Dragulj v tem zakladu. Žal številne ženske verjamejo, da ima ta Dragulj majhno, če sploh kakšno, vrednost.

Zagotovo sem morska deklica saj obožujem potapljanje v globine nepopolnosti, kjer nabiram bisere, ki se skrivajo v samem jedru nepopolne popolnosti.

Verjamem, da je ženstvena ženska tista, ki s svojim sijem naredi pozitivno razliko v življenju svojega moškega in na svetu. Ko je ženska srečna, so vsi okoli nje srečni.

Življenje je lepo. In želim ga podeliti z možatim moškim.
Trdno verjamem, da je ženska tista, ki iz svojega moškega izvabi najboljše ali pa najslabše.

Iz izkušenj vem, da takrat, ko je ženska preveč izčrpana, izpraznjena ali utrujena, da bi opravljala svojo vlogo nosilke svetlobe v odnosu, vsi okoli nje trpijo.

Zato delam z ženskami, ki niso uglašene s svojo naravno esenco ženstvenosti in izkušajo stres, ker so v svojem življenju prevzele moško vlogo. Z ženskami, ki globoko v sebi vedo, da so tukaj z razlogom in hrepenijo po tem, da zaživijo kot Ženska, za katero so se rodile, da so.

da srčno žensko, ki želi spremeniti svet in zaživeti izpolnjujoče življenje vodim, da prepozna svoje Bisere, zaupa vase, spoštuje sebe, da ceni sebe in zasije kot Ženska, skozi koncept DivineFemme Blueprint, ki razkrije izvorni načrt njene Ženske Duše.

Sem SiStar, mama cvetlične vile in morske deklice in Matjažev Dom.
Obožujem krivulje, senzualni ples, vonj jasmina in občutek vode, svile in čipke na svoji koži (ne nujno skupaj ali v tem vrstnem redu).

Več o stvareh, ki me navihujejo in napolnjujejo najdeš na www.divine.si

Bodi Sijajno in Sijajna!

podpis

Življenje je Ljubezen v Akciji.