uvodnik

Uvodnik november 2014

Za nami je mesec poln izzivov in hitenja. In pred nami mesec novih možnosti in predvsem mesec prevrednotenja in postavljanja temeljev. Zanimivo je opazovati, kako se ljudje bojimo neznanega. In strah pred neznanim vedno znova razkriva naše izzive v povezavi z nezaupanjem sebi. Strah in nezaupanje gresta z roko v roki. Ko se znajdemo v temi neznanega imamo vedno na voljo dve možnosti. Lahko se skrijemo in čakamo da bo minilo. Ali pa na široko odpremo oči in gremo na potepanje v neznano. Drugo je mogoče samo takrat, ko zaupamo sebi, ko enostavno zaupamo življenju, da nas bo vodilo in usmerjalo v pravo smer.

Zaupanje vase je resnično pomembno. In ko se znajdeš pred razpotjem, pomembnim križiščem, si zastavi vprašanje; Je to izbira iz ljubezni do sebe ali iz samosabotaže?

V središče sem postavila namerno prijaznost, kajti verjamem, da svet lahko spremenimo s pristno prijaznostjo, v prvi vrsti do sebe. Prijaznost je izjemen kompas, ki nas vodi proti naši zvezdi severnici in res je pomembno, da zavestno izberemo, da mu sledimo.

Naj bo mesec izjemen.

podpis

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja