aktualno

Dogodki

Koda: Ženska

Sodobna ženska se pogosto trudi, da bi v svojem življenju dosegla, kar si je zadala. Ob tem se odpove delom sebe ali se loči od svoje ženske moči. Ženska danes ne zaupa v svojo žensko naravo.

V prizadevanju, da bi bile enake moškim, se ženske vse prepogosto odpovemo najbolj sočnim, strastnim in vitalnim delom svoje ženske duše.
Globoko hrepenenje ženske je, da bi bila srečna. Intuicija nam pravi, da so takrat, ko je ženska srečna, srečni vsi okoli nje. Vendar iskanje sreče pogosto postane še ena obveznost na našem neskončnem seznamu opravil, nekaj, kar bi morala narediti.

Vendar biti srečna ni stvar delovanja in aktivnosti, je stvar biti. In v svojem življenju ne dobiš tistega, česar ne prepoznavaš, spoštuješ in ceniš v sebi. Rada rečem, da srečna ženska sije, kajti iz sebe izžareva radost, je kot magnet, ki k sebi pritegne srečne ljudi.
In to želim tudi tebi!
Koda: Ženska razkriva 6 pomembnih sestavin za izpolnjujoče življenje;
1. živost
2. edinstvenost
3. negovanje
4. sijaj
5. kreativnost
6. avtentičnost

Prispevek je 97€. Več najdeš na spletni povezavi http://divine.si/divinefemme/koda.html

koda

line-2

Kreacija Leta

Ali čakaš na trenutek, ko se bodo zvezde in okoliščine poklopile, da boš zaživela življenje, kot si ga resnično želiš?

Dejstvo je, da ti že kreiraš realnost v kateri živiš. Ne moreš biti boljša Kreatrix, kot že si.

Kreacija se odvija tukaj in zdaj. In ne v neki nedoločeni prihodnosti, ko boš imela, živela in čutila to, kar si želiš.

Vendar drži, da dokler se ne naučiš kreirati zavestno, kreiraš nezavedno. In ko kreiraš nezavedno, ti verjetno to, kar doživljaš, ne bo vedno všeč. Kreativni proces se nenehno razvija. Ne moreš ga zgrešiti. Odvil se bo ne glede na to ali se ga zavestno zavedaš ali ne.

Zato je ključno vprašanje, ki si ga moraš postaviti; Kako ustvariti notranjo izkušnjo s harmonijo, izpolnjenostjo in sestavinami (radost, ljubezen, mir), ki jih iščeš zunaj sebe?

Ko kreiraš zavestno, se naučiš spremeniti stvari, ki ti niso všeč. In ustvariš lahko vse, kar si želiš izkusiti – od znotraj navzven.

Če čutiš, da je čas, da svoje življenjske in poslovne kreacije popelješ na naslednji nivo, Te vabim, da se mi pridružiš…

Namen druženja je, da prepoznaš, da je moč Kreacije že v Tebi in da skozi žensko umetnost Kreacije svoje Darilo deliš z ljudmi in s svetom.

Proces zavestne kreacije se razlikuje od manifestacije v tem, da ne gre za osredotočanje na stvari zunaj tebe, temveč na notranji svet, notranjo izkušnjo, v kateri že si to, kar si želiš.

Pomembno je, da si ta Ženska, ki živi življenje, kot si ga želiš in ne da imaš to, kar si želiš. Takoj, ko si v paradigmi imeti, se osredotočaš na stvari zunaj sebe.

V zavestni kreaciji tvoja Bit, to kdo ti si igra ključno vlogo, kajti to, kar ti si, to kreiraš. In ko sem vodila druženja Kreacija vs. Manifestacija sem resnično dojela, kako pomembno je razumevanje, da kreiramo iz svoje Biti in delujemo iz svoje osebnosti. Prvi korak procesa, da si v stiku s svojo esenco, s svojo Bitjo je ključen za naše druženje. Bit je povezana z našo Sofijo, z modro žensko v naši notranjosti in v tem druženju jo bomo zelo od blizu spoznale.

Prispevek za program Kreacija Leta je 297€. Več najdeš na spletni povezavi >>>  http://divine.si/divinelife/kreacija.html

kreacijasi

line-2

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja