aktualno

Dogodki

Neguj Žensko v Sebi

Nega ženske energije je ključnega pomena, če želiš resnično živeti moč ljubezni in blaginje v svojem vsakodnevnem življenju. Kajti stik s tvojo maternico je tisti, ki ti omogoči negovanje takrat, ko si v največjih izzivih svojega življenja, ko potrebuješ podporo in nego. Maternica ti da podporo, ki jo potrebuješ. S svojo svetlobo, ki jo ustvarja, te drži, da ti lažje potuješ čez svoje izzive.

In da bi lahko ustvarila stik s svojo maternico, je pogosto prvi korak, da jo je potrebno energijsko očistiti. Energijsko čiščenje maternice je praksa, ki sem jo razvila zase leta 2009. Splav, ki je v meni pustil nekaj, pa nisem vedela kaj, me je vodil do spoznanj o energijski placenti in o tem, da je placenta organ otroka in ne mame, o tem, da jo je potrebno očistiti iz telesa. Ritual energijskega čiščenja maternice je vedno, ko sem ga opravljala, k ženski pripeljal dušo nerojenega otroka in obred vračanja energijske placente mami Zemlji me je vedno znova ganil do solz. Hvaležnost številnih duš, ki smo jih na tak način osvobodile me je vodil v to, da sem proces nadgradila, ter iz njega oblikovala program za ženske, ki želijo aktivirati svojo sposobnost kreacije, negovati sebe in ob tem čutiti podporo, izpolnjenost in zaupanje vase.

Intenzivni 8 tedenski program podpira žensko naravno sposobnost Kreacije in Te vodi skozi 8 tednov zavestnega negovanja tvoje ženske energije. Povratna informacija številnih žensk je, da čutijo večjo samozavest, bolj zaupajo sebi in so bolj v stiku s svojimi željami in potrebami.

Neguj Žensko v Sebi je program, ki te vodi v intenziven stik s tvojimi pozabljenimi ženskimi potrebami. Potrebna je notranja stabilnost in občutek varnosti, da bi lahko utelesila kreativnost, ki je v tebi in za to potrebujemo dnevno nego. Številne ženske mi povedo, da čutijo potrebo po tem, da sebe postavijo na prvo mesto, negujejo sebe, da poskrbijo zase in stik z globljim notranjim centrom v medenici je vir negovanja za žensko.

Kaj ti program omogoča? Večjo utelešenost in čutenje svojega telesa, večjo odprtost in zaupanje toku življenja. Osvobojeno kreativno energijo tvojega notranjega vrelca, ob katerem se lahko dnevno napolniš in obnoviš svojo strast. Priložnost, da razširiš svojo sposobnost sprejemanja, se odpreš za nove izkušnje v življenju in postaneš bolj avtentična ženska. Poglobljen stik s svojo intuicijo in stik z modrostjo tvoje Ženske Duše. Večje zaupanje vase. Osvobodila boš svojo vitalno, življenjsko energijo in se naučila upravljati s svojo življenjsko energijo. Stik s senzualnostjo, bolj čutno doživljanje sveta in sebe, kar se razkriva v poglobljeni intimnosti, ranljivosti in občutku izpolnjenosti.

Program je sestavljen iz osmih druženj. Več o druženju si lahko prebereš na spletni strani http://www.divine.si/divinefemme/negujspl.html

 

dww

line-2

Moč Užitka

Srečujem veliko žensk, ki so mnenja, da če nisi vsa zakrčena, se ne trudiš dovolj. Ljudje mislimo, da bomo več izstisnili iz sebe, če bomo stisnili zobe in potrpeli.

Ko sem prvič slišala, da je užitek navada, sem bila zmedena. Danes vem, da to drži. Navada velike večine ljudi, ki nas obkrožajo je, da se osredotočajo na to kar ne deluje, kar je boleče in precej raje trpimo, kot uživamo.

Ko sem to prepoznala pri sebi, sem bila zgrožena. Vendar sem v vsakodnevni realnosti vedno znova iskala dlako v mleku in znala povedati vse tisto, kar mi manjka, v odnosu, v poslu, v življenju.

Užitek se začne s cenjenjem tega, kar imaš, tam kjer si. Užitek je utelešena izkušnja zadovoljstva v tem trenutku.

Prispevek za vodene prakse je 44€. Prijaviš se tako, da mi pošlješ mail in vplačaš kotizacijo.

line-2

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja