aktualno

Dogodki

Prebujenje

Globoko verjamem, da moraš, v kolikor želiš živeti izpolnjujoče življenje, najprej polnost čutiti v sebi. Verjamem, da izpolnjenost v sebi lahko čutiš le, ko si v stiku s polnim potencialom svoje Ženske Duše. Potrebuješ stik s svojim poslanstvom, da veš kdo si in zakaj si tukaj. Tvoja poklicanost je nekaj, kar moraš razkriti v sebi, to razviti, se razcveteti, da bi to lahko iz sebe podelila z ljudmi in s svetom. Če si radikalno iskrena s seboj, je to tisto, kar te osrečuje. In če se vedno znova prilagajaš in ugajaš drugim, si ves čas obrambno naravnana in osredotočena na svoje preživetje. Žal mnoge ženske ne posvečajo pozornosti in ne vlagajo energije v najpomembnejši odnos v svojem življenju… s seboj.

Prebujenje se zgodi, ko te življenje izzove, da opustiš svojo obrambno naravnanost, odložiš ščite, podreš zidove okoli svojega srca, izoliranost in osredotočenost zgolj na preživetje. Ko se oglasi tvoja Duša, ki si želi v polnosti živeti, izkušati, se širiti in se izražati. Gre za klic tvoje Biti, tvoja izvorne esence, tvojega sebstva, da bi se vrnila nazaj k sebi, nazaj domov. Je klic k integraciji in edini namen je združevanje v Celoto, ki ti si. In skozi ta proces moraš znati navigirati, da ne izgubiš stika s seboj. In vem, kako ti lahko v tem procesu povezovanja in integracije, da vzljubiš sebe in ustvariš ljubezenski odnos s seboj, pomagam.

V programu, kjer bom s teboj delila 9 pomembnih ključev s pomočjo katerih boš v polnosti zaživela kot Varuhinja Ljubezni.

Prispevek je 197€. Več informacij najdeš na spletni strani http://divine.si/program/prebujenje.html

varuhinjaprebujenje

line-2

Osebna mandala arhetipov

Pripravila sem 22 dnevni intenziv skozi katerega lahko vstopiš v svojo veličastnost, v svoj polni kreativni potencial, odkriješ svoje notranje zaveznike, ki si jih kot duša izbrala za to izjemno popotovanje, ki ga imenujemo življenje.

Vsak človek je izbral 12 zaveznikov za svoje popotovanje na Zemlji, 4 zaveznike si delimo vsi, to so notranji otrok, saboter, prostitutka in žrtev, ostali so unikatni za vsakega posameznika.

Arhetipi so del tvojega “posvečenega dogovora”, ki si ga sklenila preden si se inkarnirala na Zemlji. Arhetipi nosijo v sebi tvoje talente, veščine, sposobnosti, potenciale, ki jih moraš prepoznati in utelesiti skozi svoje življenje tukaj in zdaj.

Ključ je v tem, da jih izkusiš!

Zato je pomembno, da se naučiš opazovati svoje boleče vzorce in spremeniti svoj odnos do poti, skozi katero se iz pepela v življenje dviguješ kot feniks.

22 dnevni intenziv začnemo 19.novembra 2018. Prispevek je 497€. Več o druženju najdeš na http://www.divine.si/program/arhetipi.html

 

 

line-2

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja