aktualno

Dogodki

Prebudi svoj Kreativni potencial

Kreativnost je že v tebi. Ni se je treba naučiti, potrebno jo je prebuditi in jo aktivirati. Pomembno je prepoznati, da si le prevodnik, skozi katerega teče kreativna energija in da se ta kreativni potencial izraža skozi tebe 24/7.

Kreativnosti ne moreš najti zunaj sebe, lahko jo prebudiš v sebi in postaneš njen prevodnik, kanal za božansko, da se izrazi skozi tebe.
Kreativnost je sila, ki te postavi na neznana tla, ki te vodi v neudobje in na neznane terene in pogosto potrebuješ vero, da slediš navodilom, ki jih prejemaš.

Kreativnost moraš hraniti. Tako kot je lepota eden od tistih aspektov, ki te še bolj odpre in približa tvoji duši. Skozi naše notranje popotovanje bomo spoznavale različne aspekte kreativnosti.
Dnevne prakse so namenjene prebujanju kreativnega potenciala v tebi, izžarevanju kreativnosti in odstranjevanju vsega, kar je na poti kreativnosti v tebi. Gre za notranje popotovanje, ki je namenjeno ženski, ki želi vzpostaviti stik s svojo notranjo strastjo in življenjsko energijo ter si dopusti, da zaživi kot Ženska, ki ti je namenjeno, da si. In prav tukaj se razkrije misija ženske, ki nas čaka v prihodnosti. S tem, ko dovolimo same sebi biti kar smo, pomagamo tudi drugim, da storijo enako.

Začnemo 9.6.2017 pod okriljem polne lune v Strelcu. Prispevek 44€.Več najdeš na spletni povezavi http://divine.si/divineawakening/kreativnost.html

kreativnost

Koda: Ženska

Sodobna ženska se pogosto trudi, da bi v svojem življenju dosegla, kar si je zadala. Ob tem se odpove delom sebe ali se loči od svoje ženske moči. Ženska danes ne zaupa v svojo žensko naravo.

V prizadevanju, da bi bile enake moškim, se ženske vse prepogosto odpovemo najbolj sočnim, strastnim in vitalnim delom svoje ženske duše.
Globoko hrepenenje ženske je, da bi bila srečna. Intuicija nam pravi, da so takrat, ko je ženska srečna, srečni vsi okoli nje. Vendar iskanje sreče pogosto postane še ena obveznost na našem neskončnem seznamu opravil, nekaj, kar bi morala narediti.

Vendar biti srečna ni stvar delovanja in aktivnosti, je stvar biti. In v svojem življenju ne dobiš tistega, česar ne prepoznavaš, spoštuješ in ceniš v sebi. Rada rečem, da srečna ženska sije, kajti iz sebe izžareva radost, je kot magnet, ki k sebi pritegne srečne ljudi.
In to želim tudi tebi!
Koda: Ženska razkriva 6 pomembnih sestavin za izpolnjujoče življenje;
1. živost
2. edinstvenost
3. negovanje
4. sijaj
5. kreativnost
6. avtentičnost
Več najdeš na spletni povezavi http://divine.si/divinefemme/koda.html

koda

line-2

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja