aktualno

Dogodki

Objemi Sebe

Vsak ima svoj namen. Vsi smo redki Dragulji.

Namen je popolna poravnava tvojega notranjega impulza k individualnosti, z zunanjo aktivnostjo, s tem kar prispevaš v svetu. Namen gre z roko v roki s poznavanjem Jaza in občutenjem strasti, instinktov, želja in čustev. Zanimivo je to, da strasti, instinkti, čustva upravljajo s teboj, če se ločiš od izkušanja Celote sveta. Da se lahko srečaš s svetom, moraš okrepiti svoj Jaz.

Prebujanje tvoje individualnosti skozi udejanjanje namena običajno pride v obliki kaosa, teme, nemira, strahu pred neznanim in je videti kot nezadovoljstvo četudi je vse v življenju videti udobno in urejeno. Kriza identitete označuje čas, ko se življenje želi izraziti skoz itebe kot TI. Vendar je to proces, ki terja čas, vztrajnost, skrbnost in zemljevid.

Ko opazuješ svojo notranjost, ob tem spoznavaš svojo edinstvenost, kar vodi v to, da tvoj Dragulj zasije v svet v katerem živiš.

Druženje Objemi Sebe ti bo pomagalo ozavetiti in raztopiti notranje ovire, ki jih čutiš, da v tem trenutku še ne živiš življenja, ki se želi poroditi skozi Tebe. Vodilo te bo v soočanje s poškodovanimi, ranjenimi deli v tvoji notranjosti. Pomagalo ti bo uvideti, kateri so tisti deli, ki te ovirajo, da bi v polnosti zaživela kot ženska, za katero si se rodila, da postaneš.

Vodilo te bo skozi tvoje notranje občutke, pomagalo ti bo postavljati prava vprašanja, ki bodo vodila v notranje celjenje in te naučilo, kako prepoznati svoj pravi in lažni Jaz. Odlaganje mask, ki si jih ustvarila skozi odraščanje je ključnega pomena, če želiš v polnosti objeti svoj potencial in zaživeti kot Ženska za katero si se rodila, da si.

Vabim Te, da se mi pridružiš na spletnem druženju Objemi Sebe, ki ga začnemo v ponedeljek 9.10.2017. Naše prvo druženje bo posvečeno notranjemu otroku, ki ti bo razkril, kje skrivaš sebe in svoj Dragulj in zakaj.

Več o druženju najdeš na povezavi http://divine.si/divinefemme/objemisebe.html

 

line-2

Ljubi Sebe!

Globoko verjamem, da se vsi odnosi začnejo z odnosom do sebe. Ko ti vzljubiš sebe, v popolnosti sprejmeš sebe, neguješ sebe, lahko iz notranje polnosti sebe podeliš z ljudmi in s svetom. Zadovoljna, nasmejana, izpolnjena.

Ljubiti Sebe pomeni, poznati svoj Jaz, pomeni, da poznaš svoj notranji svet. Poznati in sprejeti je potrebno vse dele Sebe, vse kar čutiš. Notranjemu svetu se ne moreš izogniti in ob tem najti srečo v življenju. Bolj, ko poznaš Sebe in to, kaj potrebuješ, da si v odnosu s svojim notranjim svetom, globlje so tvoje življenjske izkušnje in bolj izpolnjujoče postane tvoje življenje. Da nekaj ljubiš, to zahteva, da temu nameniš pozornost.
Zato sem pripravila 13 tedensko popotovanje vase, ki te bo vodilo skozi zadnje tri mesece tega intenzivnega leta. Spletno druženje sem poimenovala Ljubi Sebe! 13 tedenski izziv.

Na voljo bo 13 izzivov in dve 45 minutni spletni predavanji, soustvarjanje v zaprti FB skupini.

V naslednjih 13 tednih bova okrepili odnos do sebe na 4 pomembnih nivojih:

1. Tvoja vsakodnevna izkušnja Sebe
2. Sprejemanju svoje senčne strani. Del človeške narave je tudi vihravost in intenzivnost, tako kot je umirjenost in toplina. Če se pretvarjaš, da temu ni tako, zanikaš svojo naravo in to kdo si. Zanikanje svoje resnice pa je dejanje sovraštva do sebe.
3. Odlaganje oklepa, ki ščiti svoje srce. To je tisto, kar te bo odprlo za pretok ljubezni, življenja in svetlobe.
4. Ljubiti Sebe v resnici pomeni, da ugledaš kdo si in sprejmeš Celoto Sebe. Na poti boš prepoznala svoja darila, zaradi katerih si tukaj. Da jih utelesiš in podeliš z drugimi.

Prispevek za 13 tedensko potapljanje vase je 3×77€ ali 197€ v enkratnem znesku. Več najdeš na spletni povezavi >>> http://divine.si/divinefemme/ljubisebe.html

 

line-2

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja