lights

Ko se znajdeš na križišču…

Zdaj zagotovo že veš, da je čas v katerem živimo poseben.
In vem, da veš, da si tukaj z namenom.
Pa tudi, da nisi nemočna, ne glede na to, kaj se dogaja okoli nas.

Leto 2020 je karmično leto.
Leto, ki nas ne bo spustilo naprej brez da bi se nas globoko dotaknilo, nas razgalilo in razkrilo kaj ima v svoji malhi za nas.

To je to.
To je ta čas o katerem se pogovarjamo že desetletja.
In mi smo tisti, ki jih čakamo.

V življenju vsakega posameznika pride čas, ko stoji na križišču in se mora odločiti po kateri poti bo nadaljeval svoje življenje.

Čutim, da je leto 2020 pomembno križišče v življenju tako posameznikov kot tudi na kolektivni ravni.

In zdaj ni čas, da bi si zatiskali oči pred spremembami, ki se razkrivajo.
Ki so že tukaj.

Ena tistih stvari v katero globoko verjamem je, da čisto vsak preden pride na ta prelep modro-zelen planet izbere zase dva pomembna dogovora, ki se skozi življenje posameznika udejanjata.

Eden je Usoda.
In drugi je dušni namen.

Da bi lahko izpolnila svoj dogovor in soustvarjala svoje življenje skozi zavestno izbiro, potrebuješ določena orodja, ki ti pomagajo na poti. Ti si tista, ki izbira svojo izkušnjo in v teh nemirnih in negotovih časih se morda sprašuješ; Zakaj sem tukaj? In zakaj zdaj?

Tvoj odnos z Usodo in s tvojim Dušnim namenom usmerja kako se tvoje življenje odvija.
Obe sta pomembni in vendar pogosto ne vemo kaj je kaj.

Veš tisto, ko ti rečejo, da je v tvojih zvezdah zapisana tvoja Usoda!?
Usoda je ime za razumevanje dogodkov, ki naj bi jih vnaprej in brez človeškega vpliva določale božje sile ali naključja, ne pa človekova svobodna volja.

Usodo naj bi določale sojenice (tudi rojenice, jesenice, rožanice). To so tri vile, ki ob otrokovem rojstvu odločajo o sreči in nesreči v življenju, premoženjskem stanju ter času in načinu smrti. Grška mitologija je usodo poosebila v tri stare ženice (mojre): prva sojenica Kloto naj bi nasnula niti življenja, Lahezis naj bi jih predla, Atropa pa ob smrti prerezala.

Usoda predstavlja tisti del tvojega dogovora, ki določa okoliščine tvojega življenja in kako si vtkana v tkanino Kozmosa. Kako se zliješ s cikli planetov, zakoni Vesolja, matriko družine v katero si se rodila, širše družbe in države. Tvoja usoda je povezana z izbiro rase, spola, časa in okolja v katerega si se rodila in v katerem odraščaš ter živiš svoje odraslo življenje.
Usoda skozi vse tvoje življenje vpliva na tvoj pogled nase, tvoje opolnomočenje, zdravje in kvaliteto tvojega življenja.

Dušni namen je na drugi strani duševna usmerjenost k uresničitvi tvoje poklicanosti, tega zaradi česar si tukaj. Tvoj dušni namen je povezan s tvojim potencialom in tvojo kapaciteto, da svoj polni potencial Duše odkleneš, ga v sebi aktiviraš in v polnosti zaživiš skozi svoje življenje.

Tvoj dušni namen je nekaj, kar ne pride samo od sebe. Terja tvojo zavestno prisotnost, izbiro in pripravljenost, da opustiš svojo identiteto, da bi naredila prostor za svojo Dušo.
Dušni namen je povezan z učenjem, kako se soočaš s svojimi izzivi v življenju, da lahko v polnosti zaživiš svojo poklicanost in si v služenju celotnemu človeštvu.

Dušni namen je povezan s tem, da postaneš svetilnik, zgled za druge in da vodiš z zgledom.
Dušni namen je mesto, kjer soustvarjaš z božanskim jazom, s svojo dušo z uporabo moči, ki jih imaš na voljo v sklopu svoje usode.

Tvoj dušni namen je udejanjanje tvojega potenciala in polna izraženost tvoje esence.
Tvoj dušni namen je tisto kar ustvariš s tem, kar ti je na voljo znotraj usode, ki ti je bila dana.

Lahko bi rekli, da so karte, ki si jih dobila v tem pokru življenja tvoja usoda. Kaj pa boš naredila z njimi pa je tvoj dušni namen, ki vključuje tvojo poklicanost.

Vsak od nas je poklican, da svojo usodo preobrazi v nekaj, kar podpira življenje in ustvari pozitivno razliko v svetu v katerem živimo.

Dušni namen je tvoja kapaciteta, da pleteš svoje življenje z nitmi Usode na edinstveno enkraten način, ki ga zmoreš samo TI in s tem pustiš energijski odtis na energiji planeta in Duše Sveta.

V tem izjemnem času imaš izbiro skozi svojo svobodno voljo… lahko se v danih okoliščinah odpoveš izbiri, ki jo imaš na voljo in predaš občutkom nemoči. Lahko se odpoveš tvoji sposobnosti soustvarjanja s tem, ko sprejmeš, da so okoliščine večje kot ti in se vdaš v Usodo. Vdaja, nemoč in predaja svoje moči v roke drugim so vedno izbira. In v teh časih je to izbira mnogih.

Lahko pa izbereš, da se povežeš s svojo Dušo in skozi dušni namen sama zapišeš, kako bo tvoja pot potekala. Dušni namen je tvoja izbira, ko izbereš, da ne boš žrtev okoliščin, da ne boš nemočna in da se boš premaknila skozi okoliščine ter vodila s svojo Dušo.

Ta izbira te sooča s tem, da sooblikuješ svoje življenje, da opustiš vse tisto, kar ti ne služi več. In to je tisto, kar so mistiki poimenovali Temna noč. Temna noč te sooči s tem, kaj je potrebno opustiti, da bi naredila prostor za potencial tvoje Duše, ki se želi izraziti skozi tebe kot TI. In na tebi je, da izbereš.

Na voljo je zemljevid, kako potuješ skozi Temno noč Ega na osebni ravni in kako skupaj potujemo skozi Temno noč sistema Dominance v kateri smo. Duša Sveta terja, da se skozi tole temno noč premaknemo skupaj na kolektivni ravni.

In globoko verjamem v to, da na tej poti vsi potrebujemo orodja, ki nam lahko pomagajo.
V 12-urnem intenzivu sem podelila kako iz nemoči stopiš v polno moč Duše in svojo usodo preobraziš v svoj Dušni namen.

V kolikor potrebuješ vodstvo so podrobnosti na voljo na povezavi…http://divine.si/program/prebujena.html

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu!
Taja Albolena

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja