aquaura

Sporočilo Deve Aqua Aure

“Osvobajam vseh navezav, vseh omejitev in ustvarjam prostor, da k vam pride nekaj popolnoma novega. Stimuliram sposobnost kanaliziranja energij in samoizražanja ter poglabljam duhovno uglasitev in komunikacijo. Moja umirjena, tekoča in nežna energija vam pomaga, da se bolj odprete svoji intuiciji. Pomagam pri jasni komunikaciji in jasnemu razmišljanju. Moja posebnost je sposobnost čiščenja in umirjanja, zato sem izjemno primeren kadar ste pod velikim stresom. Kadar ste jezni, me nosite s seboj, da vas pomirim in ohladim. Znam zaščititi auro pred psihičnimi napadi, saj zapiram luknje v auri. Auro pomirjam in povečam vaše svetlobno telo. Aktiviram vse čakre, še posebej pa delujem na grleno čakro in spodbujam komunikacijo iz srca. Pomagam sprostiti notranje čustvene napetosti globoko v telesu. In pomagam ljudem osvoboditi čustvene travme. Potenciram zdraviteljske sposobnosti drugih kamnov in tudi tistega, ki me uporablja. ”

Aqua aura je naravni kvarz kristal, ki je obdelan z zlatom, ki mu daje izjemen lesk. Ne glede na to, da gre za kamen, ki ga ustvarjajo z alkemičnim procesom nanosa 24 karatnega zlatega prahu na močno ogrevan kamen v vakumu, ima Aqua Aura izjemno energijo, ki jo ustvarja kombinacija kvarza in zlata. Zanimivo je, da je naravna barva zlata pravzaprav turkizna.

Aqua Aura vas je zaščitni kamen, ki vas zaščiti pred psihičnimi in psihološkimi napadi drugih ljudi. V meditaciji vas popelje v globok mir in globoko vase. Ne glede na to, da je barva kristala ustvarjena skozi umeten postopek, nanešeno zlato pomaga da se tkiva hitreje obnavljajo, hkrati pa uravnoteži in obnavlja fizično, mentalno in čustveno telo.
Kombinacija kvarca in 24 karatnega zlata ima uravnoteženo energijo, ki mu omogoča, da se sam čisti. Aqua Aura vam pomaga, povečati nivo energije v telesu in v mislih, da se osredotočimo na tisto, kar želimo.
Prinaša jasnost, čisti negativnosti in odpira vašo povezavo z Božansko energijo v vas.

Afirmacija deve kristala: ” Popolnoma sem zaščiten-a, moje avrično polje je napolnjeno z mirom in vsem dobrim. Povezan-a sem z vibracijami višjih duhovnih svetov.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja