leaves

Uvodnik oktober 2015

Oktober bo brez dvoma mesec, ki nas bo soočil z našo sposobnostjo sprejemanja. Vedno znova ponavljam, kako pomembna je sprejemljivost za življenje Ženske. Tvoja voljnost, da se odpreš in sprejmeš je ključnega pomena za tvoj uspeh. In s tem imamo ženske običajno največje težave.

Sposobnost, da držiš svoj prostor in ostajaš odprta tudi takrat, ko stvari ne gredo po tvojih željah, tudi takrat, ko je boleče in bi najraje pobegnila, se skrila, je brez dvoma ključnega pomena, če želiš resnično zaživeti na polno.

Senzualnost sem postavila v središče tokratne številke, vendar je pomembno razumevnaje, da brez odprtosti in sprejemljivosti enostavno ne moreš začutiti negovanja, ki ti ga senzualnost nudi. Prvi korak je vedno v upočasnitvi in v tvoji sposobnosti, da se sprostiš.

In to bo mesec, ko bo za žensko ključnega pomena redno ustavljanje na “bencinski črpalki” in polnjenje tvoje notranje posode oksitocina. Verjetno čutiš, kako intenzivna je energija na planetu in vedno bolj pomembno je zavedanje, da ničesar ne moreš rešiti, nikogar ne moreš obvarovati pred lekcijo, ki jo mora v življenju vzeti, niti sama sebe. Ena najbolj ranljivih lekcij zame osebno je umetnost predaje, da si dopustiš, da opustiš vse svoje identifikacije, vse svoje maske, persono, ki ti je dobro služila večino tvojega živlejnja in se predaš toku življenja.

V tem procesu se moramo odučiti večino tistega, kar smo se naučile v življenju. Opustiti moramo vse tisto, kar menimo, da nam služi, očistiti moramo svoje percepcije, svoje leče skozi katere gledamo v svet. Postati posoda v katero se zliva kreativna sila in oživlja tvojo žensko dušo je delo vsake posameznice.

Ne glede na to, kako se lotevate tega procesa čiščenja v sebi je pomembno razumevanje, da je ljubezen do sebe ključnega pomena, če želimo skozi ta proces potovati nežno in z milino. Šele, ko svojo notranjost očistiš vsega, kar ti nisi. Ko preobraziš v sebi svoj notranji svinec v zlato, te Univerzum vodi in ti pomaga ustvariti strukturo, načine, skozi katere svoje Darilo, to kdo ti si deliš z ljudmi in s svetom.

Največje hrepenenje vsake ženske je, da bi prispevala, da bi bila v služenju, da bi sebe delila z ljudmi in s svetom. In vendar se tega klica, ki ga je potrebno začutiti od znotraj lotevamo skozi iskanje, skozi reševanje, skozi voljo in delovanje na silo.

Senzualnost je tista, ki te vodi. Senzualnost razkriva kdo si, ko si voljna, da se odpreš, začutiš, sprejmeš in se predaš temu, kar se poraja skozi tebe.

Vabim te v senzualni krog, ko bomo povezale svoje maternice in svoje niti v bogati tapiseriji življenja, ki jo tkemo skupaj.

Bodi Sijajno!

podpis

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja