uvodnik2

Uvodnik februar 2016

Pa je leto spet naokoli in tukaj je… ok, še malo pa bo dan zaljubljencev. In ja, letos sem se odločila, da je tema meseca povezana z zaljubljanjem vase.

Ena od pomembnih stvari, ko govorimo o ljubezni do sebe je zavezanost sebi in temu, da sebe postaviš na prvo mesto. S tem imamo ženske pogosto veliko težav. In ravno zaradi tega sem v nadaljevanju pripravila 10 razlogov zakaj je pomembno, da greš vsake toliko na zmenek s sabo in zakaj je 13. februar, svetovni dan ljubezni do sebe, pravi dan za to.

Zapomni si tudi, da te vedno, ko se zavežeš neki stvari, Vesolje preizkusi, kako močna je tvoja zaveza sebi. Zato lahko z 99.9% gotovostjo rečem, da se bo zgodilo nekaj, zaradi česar boš svoj zmenek s sabo poskušala sabotirati že v prvo. Takšna je namreč moja izkušnja. Ko se odločim, da bi nekaj želela na določen način, se skoraj zagotovo pojavi ovira, ki jo pravzaprav na pot položim sama sebi.  Vsi smo polni izgovorov – nimamo časa, energije ali denarja, vendar pogled od blizu razkrije, da se stvari vedno lahko rešijo, pogosto na presenetljive in osupljive načine.

Februar bo mesec, ko bo doslednost katerekoli prakse, ki se ji boš zavezala, ključnega pomena. V praksi se namreč pokaže tudi to, kako hitr smo voljni odnehati in da je zavezanost sebi nekaj, kar nam dela velike preglavice.

Si z mano?
Potrebuješ podporo?

13.2.2016 začnem z video serijo Ljubi Sebe, kjer bomo 13 dni spoznavale kaj vse je Ljubezen do Sebe. Si zraven?
Več najdeš na spletni povezavi…

Bodi Sijajno!
Taja Albolena

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja