turkiz

Turkiz

Turkiz je izjemen čistilec na vseh nivojih.

Sporočilo kristalne Deve:
“Podpiram te pri povezovanju vseh delčkov v celoto, pri tvoji celovitosti in celostnosti. Pripomorem k dobrobiti tvojega celotnega sistema. Aktiviram vitalno energijo v tvojem telesu. Nevtraliziram stres in pomagam pri čiščenju tvojega čustvenega telesa.

V svetu v katerem vse deluje v skladu z zakonom polarnosti, kjer sta vedno prisotni obe polarnosti iste stvari je ključnega pomena, da se ne poskušaš ničesar znebiti, temveč sprejmeš obe polarnosti v sebi. Tema je zgolj odsotnost svetlobe, tako kot je bolezen le odsotnost zdravja. Obe polarnosti sta v tebi in na tebi je, da ju v sebi sprejmeš in se pomiriš s tistimi, ki bi se jih najraje znebila.

Pomembno je razumevanje, da so vse barve del mavrice. Ne moreš imeti mavrice, če se osredotočaš samo na zeleno barvo v njej. Tako je del življenja vse, kar te obdaja in na tebi je, da objameš vse barve življenja. Pri tem te aktivno podpiram in ti asistiram.

Naj te spomnim, da modrost izhaja iz izkušenj, iz življenjskih izkušenj. Vse izkušnje so enako verodostojne in tudi napake so le izkušnje, ki jih je potrebno objeti v sebi. Celostnost lahko živiš le, če si voljna objeti celoto v sebi in dati v prakso to, kar si se naučila na svoji poti.”

Turkiz je kamen, ki ojačuje. Pomagal ti bo če si nagnjena k samosabotaži.
Je izjemen sopotnik, ko potrebuješ podporo, saj te okrepi in pomaga očistiti onesnaženost v atmosferi. Pomaga pri vnašanju kisika v celice in povečuje količino prane v tvojem fizičnem telesu. Turkiz je eden najboljših očiščevalcev strupov.

Podpira delovanje imunskega sistema in krepi delovanje timusa. Okrepi imunski sistem telesa. Pomaga pri vsrkavanju hranil v celico. Deluje protivnetno in razstruplja. Dviguje nivo življenjske energije v telesu in pomaga pri zaščiti pred virusi.

Izrek kristalne deve: “Iz celovitosti delim resnico z jasnostjo, gotovostjo in ljubeznijo.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja