navdih

Lepota je jedro ženstvenosti

Dejstvo je, da sodobne ženske vsako leto največ denarja zapravimo za izdelke lepotne in modne industrije. Vendar je kljub temu samopodoba sodobne ženske porazna.

Jedro težave gre iskati v tem, da ženske iščemo lepotni ideal zunaj sebe. Ne zaupamo vase, temveč iščemo potrditev svoje vrednosti v zunanjem svetu. In ponavadi se po to potrditev obrnemo na lepotno in modno industrijo. Kajti priznajmo si, globoko v sebi si vse želimo biti lepe. In SMO. Na žalost pa smo na to pozabile, ali bolje rečeno bolj verjamemo medijem in revijam, oglasom in glamurju, kot sebi.

Iščemo ideal, želimo biti popolne in to kar večina žensk čuti ob teh sporočilih, ki nas obdajajo je; da nisem dovolj, sram, krivdo, občutek da smo polomija, neuspeh, razočaranje. In to zaradi tega, ker je ideal, ki se nam ponuja osnovan na popolnosti, ki v naravi ne obstaja.

Ravno to je bil povod zato, da sem se odločila, da delim z ženskami več informacij o tem, kako najti svojo notranjo Lepoto in kako jo poudariti, zažareti v svoji pristnosti, avtentičnosti in biti samozavestna sama s seboj, taka kot si.

Lepota je beseda, ki je z velikimi črkami zapisana v globinah naše ženske duše. Lepota je tista, ki se te dotakne, te navduši in ki prebuja tvojo žensko dušo, v tebi prebuja to, kar najbolj ljubiš, po čemer najbolj hrepeniš in kar te naredi žive. Lepota te spomni na to kdo v resnici si. Pokliče te nazaj Domov, v mističnost tvoje notranjosti.

In lepota je tudi eden najbolj subtilnih načinov modrosti božanske ženstvenosti. Rojeva se v globinah prisotnosti, v samem jedru svetlobe, te mistične magnetne privlačnosti, ki jo izžarevamo iz svoje ženske Duše navzven.

Zakaj program Osebni podpis Lepote? Zakaj izobraževanja na temo Lepote? Ker želim vsaki ženski povedati, da bo resnično doumela in našla lepoto v sebi. Ker si želim ne le, da si najsrečnejša ženska na svetu ampak tudi, da veš, se zavedaš in utelesiš to resnico, da si Lepa. Lepa si!

Moja namera je, da spremenimo družbeno sprejeto definicijo lepote. Kajti lepota ni definirana s strani medijev in tega kar vidimo v revijah. Lepota je notranja izkušnja sreče, modrosti, življenja, živosti in ljubezni. In vsaka ženska je lepa.

Ženske pa smo na žalost postale sužnje modne industrije, ki nam vedno znova vsiljuje občutek, da če se ne moreš stlačiti v mini oblekco XS, da je potem s teboj nekaj narobe. Osebni podpis Lepote je druženje za ženske, ki bo razkrilo, kaj je lepota in kako jo najti v sebi. S tabo bom delila skrivnosti, kako poudariti to, kar je tvoje notranje bistvo s tem, kar izbereš, da oblečeš. Osebni podpis lepote ti bo razkril katere so tvoje osebne barve, ki jih lahko uporabiš na svoji spletni strani ali vizitki in tako sebe deliš z drugimi na avtentičen in opolnomočen način.

Udeleženke prejšnjih druženj so z menoj delile, da je  zdaj nakupovanje postalo čisti užitek, saj takoj ob vstopu v trgovino vidijo, ali so tvoje barve prisotne in ob bližnjem srečanju z oblačili ali dodatki poznajo svoje oblike, svoje vzorce, materiale in potem je vse čisto lažje. Ko greš v trgovino s tem vedenjem in razumevanjem, točno veš katere stvari so tiste, ki ustrezajo tvojemu osebnemu podpisu lepote. Ti si sama svoj stilist in kreator svoje podobe. In potem ne nasedaš več modnim sporočilom o tem kaj je “trendi” in ne poskušaš več ugajati in ustrezati (res je, o modi me je veliko naučila notranja ustrežljivka, arhetip, ki ga vsi nosimo v sebi in ga poznamo tudi pod imenom prostitutka) temveč sama izbiraš s samozavestjo in samozaupanjem, saj veš, kaj je tisto resnično tvoje.

Objemi svoj osebni podpis Lepote ni stilska preobrazba ali modno svetovanje, je mnogo več, kajti moj namen je, da te naučim in ti pokažem kaj ustreza točno tebi. Ne posplošujemo in ne ukalupljamo, pravzaprav ravno nasprotno, pokažem Ti kako resnično pokazati sebe in zažareti v vsej svoji Lepoti.

Več informacij o 3 dnevnem druženju na spletni strani. www.divine.si

Bodi Sijajno!
Taja Albolena

Članek je bil objavljen na mojem blogu januarja 2014…

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja