dragulj

Dragulj Ženske

Neobrušen diamant, pravi kitajski pregovor, ne bo nikoli dragulj.

Dragulji so dragocene stvari, v hebrejščini dragulj pomeni zaklad. In zaklad je sestavljen iz diamantov, rubinov in smaragdov. Dragulji imajo kvaliteto bleščanja, sijanja, iskrenja. Dragulji so zelo osebni, čustveni in čutni simbol, ali pa so odraz in simbol bogastva in moči.

V vsaki ženski se skriva lepota dragulja. Ta svetloba dragulja sije iz ženske, ki je sproščena, pomirjena s seboj, uživa življenje, izkuša blaginjo. Vsaka ženska je edinstveno izžarevanje Boginje, skozi vsako se boginja izraža na njej lasten, edinstven način. Izvorna esenca ženske predstavlja tvoj Dragulj, tvoje edinstveno izžarevanje. Če se želiš resnično pokazati v svetu, kot to kdo ti v resnici si, moraš spoznati, si priznati in objeti ta del sebe. Spoznati moraš svoj dragulj svetlobe.

Dragulj ženske je program, ki se je oblikoval kot dragulj. V globinah Biti se je oblikoval, rasel je, se kristaliziral kot neobrušen diamant. In v začetku je bila večina teh procesov skrita  mojim očem, kot pri diamantu. Diamanti so kristali čistega karbona, ki se oblikujejo v kristal v največjih globinah Zemlje, pod najhušimi pritiski in v izjemni vročini. Šele, ko kristal najdemo, ga dvignemo na površje, ga oblikujemo, brusimo in poliramo v obliko, ki je resnično briljantna, se razkrije v vsej svoji lepoti.  Primerjava z diamanti mi je blizu že od kar sem delala Reference Point Therapy, kjer sem pogosto predavala o tem.  Dejstvo je, da smo vsi ljudje popolni in celostni, taki kot smo. To kar je posledica udomačevanja, našega odraščanja so plasti, s katerimi smo se obdale. Plasti, ki skrivajo pod sabo ta dragulj svetlobe, ki je naša izvorna narava.

Tukaj je primerjava, ki jo uporabljam, že vrsto let: predstavljajte si diamant v surovi, neobdelani obliki. Neizučenemu očesu bo videti kot kos kamna. Vendar je v tem surovem kamnu žže diamant, kar običajno vedo povedati vsi draguljarji, preden ustvarijo svojo mojstrovino. Draguljarji vedo, da je vse kar naredijo to, da odstranijo odvečen material in pokažže se diamant, ki se je skrival v notranjosti. Na isti način je vse kar počnem pri svojem delu to, vodim žensko, da odstrani ves odvečni material, ki preprečuje ženski, da bi videla svoj diamant, ki ležži v njej.  Namesto, da lepimo zunanje definicije na kamen, vzamemo svoje močno orodje za poliranje in izvedeno oblikujemo kamen (beri sebe), da pokažže svoj diamant, ki ležži v njem. To brušenje in poliranje je za dragulj brez dvoma neprijetno, vendar je edini način, da resnično zasijemo ta, da odstranimo vse, kar nisi Ti. To je moje delo že več kot desetletje. Skozi različne tehnike, orodja poliram dragulje, kajti ženske smo tako različne, kot so različni kamni, ki jih oblikujejo v dragulje.

Ko spoznaš in se povežeš s svojim unikatnim Draguljem, si v stiku s svojo Boginjo, ki je tvoje enkratno, tebi lastno izžarevanje tvoje ženske esence. 4.7. in 5.7.2015 se dobimo, da razkrijemo tvoj Dragulj svetlobe. In če te zanima več, si poglej povezavo na spletni strani tukaj…

dragulj2.0

 

 

En odziv na “Dragulj Ženske”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja