autumn

Uvodnik September 2018

Ja, leto 2018 nam je postreglo z veliko spremembami in še vedno nas sooča z ranami in vzorci, ki držijo svet, ki temelji na identiteti in osebnosti na mestu. Duša kliče vedno glasneje in terja, da se preseliš.

Selitev iz hiše osebnosti v hišo duše, kjer sama urejaš opremo in dodatke po svojih željah je nekaj, kar je vedno bolj močno prisotno na kolektivni ravni.

Duša Sveta se prebuja in nas potiska, od znotraj pa pritiska tudi tvoja Duša. Zaradi tega je vedno bolj neudobno in intenzivno.

Razpad znanega sveta te vedno pusti v nelagodju in kriza identitete je tista, ki vodi v osebno preobrazbo in prenovo sistema prepričanj.

Ozaveščanje tega, kaj ti manjka, se vedno odvija v tem trenutku, zdaj.
Skozi prepoznavanje, da si na določenih življenjskih področjih izgubila zadovoljstvo, da si izčrpana, brez energije in da si nekje na poti izgubila svojo živost in vitalnost, vstopaš v proces prebujenja.

Prebujenje te pusti razpršeno in neprizemljeno, morda čutiš strahove in kaos. Ali pa se ti zdi kot da nekaj ni v redu s teboj, ker stvari enostavno ne delujejo, kot so včasih delovale.

Značilnost prebujenja je frustracija glede orodij in tehnik, glede vsega, kar je včasih delovalo in kar naenkrat ne deluje več.

Možni simptomi so:
1. sita si tehnik, doseganja ciljev, rezultatov
2. zmedenost, ko ne veš več, kaj si sploh želiš
3. zlom v sebi, ko ugotoviš, da nimaš vpliva na realnost, da nimaš kontrole
4. vedno znova se preigravajo eni in isti vzorci

Porodni krči porajanje sebe na novo so v polnem teku. In izziv je v tem, da ne zanikaš svoje bolečine, temveč se z njo spogledaš – iz oči v oči.

To brez dvoma terja veliko poguma, kajti neudobno je na vseh področjih. Tvoja identiteta se upira temu premiku, temu prebujenju.

In umetnost je v tem, da zmoreš videti, kako je vsaka bolečina v resnici portal v globino. In kako razkriva zlato, ki se skriva spodaj. Če imaš oči, da vidiš in ušesa, da slišiš.

Glavna tema septemba bo opuščanje in čiščenje. Pa ne le septembra, do konca leta lahko pričakuješ potapljanje v globine in razkrivanje notranjih dinamik. Počisti staro in naredi prostor za novo, zavestno.

Bodi Svetloba, ki jo želiš videti v Svetu, tam zunaj!

podpis

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja