uvodnik1

Uvodnik januar 2019

Tukaj je.
Novo, sveže leto, ki je kot knjiga s 365 nepopisanimi listi.

Pred teboj je 365 priložnosti za rast, razcvet, širjenje in spoznavanje Sebe.

Vsak dan je nova priložnost, da sebe in svoje Darilo podeliš z ljudmi in s svetom.
Nova priložnost, da narediš pozitivno razliko v življenju ljudi in na svetu.
Nova priložnost za smeh in radost ali za stres.
Priložnost za povezanost ali borbo.
Izbira je vedno tvoja.

Januar je tisti, ki bo letos opominjal na to, da je ključnega pomena, da poskrbiš najprej zase. Da se nahraniš, se napolniš, postaviš mejo in držiš svoj sveti prostor najprej zase.

To kar največkrat počnemo s svojo posodo je, da vanjo odlagamo stvari, ki nam ne služijo več.

Letošnje leto te bo izzvalo, da boš pozdravila to, kar je v tebi ranjeno, tvoje razpoke v posodi, luknje, kjer ti energija odteka.

Odtekanje tvoje življenjske energije se pozna na telesu. Vidimo jo kot staranje. Bolj, ko izgubljaš energijo, hitreje se telo stara. Bolj toga in rigidna postajaš.

Tvoja energijska posoda mora biti cela, pretočna in prožna. Če ti vanjo odlagaš plasti in plasti vzorcev, prepričanj, sojenj, navad in nepredelanih čustev je to kot krama, ki polni tvoj prostor. In energijsko čiščenje tvojega notranjega prostora bo v tem mesecu zelo pomembno.

Energijsko čiščenje bo od tebe terjalo voljnost, da boš opustila stvari, ki ti ne služijo več. In to, kar mnoge ovira je navezanost na stvari, na identitete, na mehanizme, ki so ti nekoč služili, danes pa te ovirajo. Pomembno je, da opustiš svoje čustvene mehanizme, svoje ranjenosti in travme, ki te ovirajo v premiku in v tem, da bi resnično zaživela kot Ženska, za katero si se rodila, da si.

Težko ustvariš nekaj novega zase, v sebi, če je tvoj prostor zabasan s starimi stvarmi. Začeti moraš s čiščenjem. In pomembno je, da imaš na voljo orodja s pomočjo katerih lahko narediš premike, s pomočjo katerih lahko preobraziš energijske usedline v sebi.

Rada rečem, da je duhovna alkimija, kjer svoj notranji svinec preobražaš v zlato svoje duše ključnega pomena za tvojo fleksibilnost in pretočnost, pa tudi za tvoje zdravje.

Mnogo je različnih plasti, ki jih bo potrebno v letu, ki je pred nami očistiti, jih razpustiti in preobraziti. Dobra orodja in potrebne veščine, ter obilo poguma bo potrebno za soočanje s stvarmi, ki jih ne maraš, ki ti niso všeč in za katere bi raje videla, da jih ne bi bilo.

Žal nič nikamor ne gre. Dokler se s tem ne spogledaš v sebi in zase.

Mrki s katerimi se je začelo tole leto 2019 te bodo porinili tja, kamor si do sedaj nisi upala.Osebno verjamem, da lahko stvari delaš tudi na bolj mehak in prijazen način do sebe, brez travm in kriz. Žal je v praksi tako, da največkrat počakaš na to, da te porine življenje. Dejstvo pa je, da je energijsko čiščenje pomembno.

Enostavno moraš narediti prostor za novo.

In pozdraviti tisto, kar je poškodovano, zaceliti luknje in razpoke. To je tvoje delo. Nihče tega ne more narediti namesto tebe.

Potrebno si bo od blizu pogledati kaj je v meni. Kaj ostaja? Kaj bo šlo? Res je ključnega pomena, da se stem spogledaš že januarja. Ker bo nadaljevanje leta stresno in kaotično tudi v zunanjem svetu, bo vse to čiščenje precej težje delati.

Saj veš, takrat, ko si preplavljena z vtisi in dogajanjem, s tujimi energijami je še toliko bolj pomembno, da zmoreš držati svoj prostor. Kajti takrat, ko tvojo pozornost terjajo zunanje situacije, je precej težje mojstriti energijske zadeve kot rakrat, ko si v miru. Zato ti polagam na srce, izkoristi januar zase.

Počisti tisto, kar ti ne služi več. In ojačaj svojo posodo!

Bodi SVetloba, ki jo želiš videti v Svetu!

podpis

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja