kristal3

Roževec

Roževec je kristal roza barve in je povezan z nadangelom Ariel. Je kamen brezpogojne ljubezni in neskončnega miru.

Je odličen kristal za vaš kot odnosov glede na bagua mrežo, še posebej, če ga kombiniramo z ametistom. V vaše življenje pritegne ljubezen in partnerski odnos, ki si ga želite. Ta kamen pomaga pri čiščenju in odpiranju srca,prinaša globoko notranje zdravljenje in ljubezen do samega sebe. ker pomirja je izjemno dober kamen za situacije, ko smo pod stresom, v travmi ali krizi.

Ker nosi izjemno močno vibracijo brezpogojne ljubezni nam pomaga pri čiščenju negativnih energij.

Kristale, ki jih redno uporabljate vsak dan, čistite redno, najlažje jih je postaviti na mandalo čiščenja, saj potegnejo nase veliko neugodne energije. To še posebej velja za nakit iz roževca, ki vam izjemno pomaga v vsakodnevnih situacijah, ko ste soočeni z jezo, strahom in ostalimi negativnimi čustvi drugih ljudi.

Sporočilo kristalne Deve:

“Sem kamen čiste brezpogojne ljubezni. Moja energija teče v tvoje srce. Prinašam ti srečo in svetlobo v vse tvoje čakre. S sabo nosim sočutje, ki lajša bolečine srca in telesa. Pomagam vodam odpuščanja, da kot balzam delujejo na strte duše. Ko jezik spusti zbadljivke sem zmožen priti na pomoč in blažilno delovati. Ko mrgoli nepopolnosti, jih odplaknem s svojo rožnato svetlobo. Nič se ne more upirati moči ljubezni, niti smrt, ne strah, ne jeza in ne zlo. Jaz sem kamen nadangelov, angelov ljubezni in nosilcev brezpogojne ljubezni, ki usmerjajo in vodijo vaš Univerzum.”

DIVINE.SI

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja