navdih

Polna luna je pred vrati

Pred nami je še ena močna polna luna. Jo čutite?

Polna luna v strelcu nam bo prinesla ogenj, veliiko ognja. Strelec je znamenje neizmernega optimizma in volje do življenja. Svobode, odprtosti, širjenja in gibanja. To bo luna, ki nas bo zelo neposredno soočila z vsem, kar je potrebno preobraziti v sebi. In moram priznati, da so zadnji trije dnevi izjemno naporni. Potrebno je veliko zavestne prisotnosti, pozornosti, samoopazovanja, samozavedanja, da zmorem prepoznavati vse, kar prihaja naproti.

Luna nam omogoča, daje nam priložnost, da se dvignemo na čisto nov nivo v našem življenju, da praznujemo vse tisto, kar smo dosegli do sedaj in se osredotočimo na smer v katero želimo iti. To tridnevno okno polne lune bo kot naročeno za nove priložnosti. Potrebno jih bo prepoznati in priznati, da jih bomo lahko izkoristitli. kajti vsi vemo, tega kar ne vidiš ne moreš sprejeti. In vendar bi si želeli, da nam je vse prinešeno v naročje.

Ker je energija Strelca zelo povezana z duhovnimi nivoji, je to izjemen čas za stik z božanskim, za prepoznavanje svojih daril in pomiritev s sabo. To je resnično primeren čas za praznovanje.

Ogenj je element akcije, dogajanja in zato vam v naslednjih dneh brez dvoma ne bo dolgčas. Karkoli je tisto, na kar se boste osredotočali, tja bo tekla energija in tale polna luna nam resnično daje veliko goriva s katerimi lahko podpremo svoje kreacije. Uporabite to gorivo za svoje sanje, za to, da v polnosti stopite na svojo izbrano pot. Res je izjemen čas in iskra kreacije je samo korak stran.

Kot pri vsakem gorivu je modro vedeti za kaj ga porabljaš, kajti pogosto gorivo, ki ga dobimo na voljo porabimo za tek v krogih, za to da krepimo tisto, kar že poznamo. In ko zadnje čase poslušam o tem kako si ljudje želijo več denarja, me vedno znova fascinira, kako s tem krepimo ravno kontra, pomanjkanje. Izziv manifestacije je, da se osredotočaš na to česar nimaš, kajti identificiraš se s stvarmi zunaj sebe. Medtem ko se kreacija osredotoča na to kar je že v tebi. Nianse so malenkostne in vendar mogočne. Kreirajte to kar želite, uglasite se na to, kajti dejansko je že v vas, namesto da se osredotočate na to česar nimate, na stvari zunaj sebe. Sama sem bila dolgo časa zmedena glede tega kakšna je razlika, in ko sem odkrila subtilno razliko sem začela z velikimi koraki stopati po poti, s katero sem uglašena.

Polna luna pred vrati je torej idealna za vse tiste mogočne ideje, ki tlijo v notranjosti, da jih spočnemo in negujemo, se uglašujemo na to kar želimo in zavestno kreiramo. In v kreaciji se vse začne z jasnostjo in z namero. Izkoristite elementa zraka in ognja, oba jang elementa zato, da s svojo energičnostjo, silovitostjo in močjo podpreta vse tisto, na kar se osredotočate. Zavestna akcija, ki sledi navdihu je v tem času ključnega pomena. Sledite svojemu notranjemu kompasu!

Energija širjenja in rasti, ki nam je na voljo je lahko ali izjemno darilo, če jo uporabimo za rast, lahko pa je veliko prekletstvo, če jo usmerimo tja, kamor nočemo ali če jo porabimo neučinkovito. Zato bodite pozorni kam usmerjate svojo pozornost, drugi element, ki je v kreaciji izjemenga pomena. Kamor usmerjate svojo pozornost, tja teče vsa vaša energija. Osredotočajte se na to kar želite namesto na to česar nočete več.

In predvsem je v tem napornem času pomembno to, da se ne pozabite igrati in da ne pozabite uživati življenje. Uživanje, sprostitev, negovanje sebe so v teh dneh, ki so pred nami ključnega pomena za našo dobrobit. Skratka kreirajte kar si želite in se ob tem brezmejno zabavajte!

DIVINE.SI

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja