moonstone

Mesečev kamen

MESEČEV KAMEN … kamen novih začetkov

Sporočilo kristalne deve: “Moja vloga v vašem življenju je refleksije, odsevanje božanskega, ki se skriva v vaši notranjosti. Vse kar je nezavedno prinašam v zavest. Povezujem vas z boginjo, z njeno mističnostjo in ženstvenostjo. S polno luno, njenimi ritmi, plimo in oseko. Opominjam vas na cikle in ritme vašega življenja. To kar se pogosto ne zavedate je, da vsak cikel povečuje vašo modrost, razumevanje in vedenje. Sem spremljevalec iniciacij, prehodov v življenju in novih začetkov. Tako kot luna raste in upada, je moja naloga da vas spominjam na različne aspekte vašega življenja in njegove ritme. Pomagam vam pri potrpežljivosti in božanski časovni usklajenosti, da se stvari zgodijo ob pravem času in na pravi način. Pomagam vam pri sposobnosti, da se odprete vodstvu in sledite svojim notranjim navdihom. Pomagam pri opuščanju frustracij in predajanju naravnim ciklom življenja. V vaše življenje vnašam radost in pomagam pri zdravljenju čustvenih travm. ”

Mesečev kamen stimulira pinealno žlezo v glavi in uravnava hormone v telesu v povezavi z naravnimi cikli narave. Mesečev kamen je kamen notranje rasti in notranje moči. Uporabljajo ga pri težavah s trebušno slinavko, odvečni teži, nabiranju vode v telesu in zabuhlosti.

Priporočljiv je za muhaste in k razpoloženjskemu nihanju nagnjene ljudi.
Harmonizira in uravnoveša, izboljšuje spomin, ostri percepcijo, premaguje raztresenost, uri spretnost. Pomirja nočne more in depresije.

Navdihuje, odpravlja stres in bolečine, in je primeren tudi za meditacijo.

Verjamejo, da prinaša prijateljstvo in zvestobo.

Afirmacija deve kristala: “Priklicujem energijo božanske ženstvenosti in te odpiram darovom Boginje.”

DIVINE.SI

En odziv na “Mesečev kamen”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja