Lepidolit

GEL LITIJ SILICA… kamen uravnovešenosti
“Moja energija umirja in vam pomaga biti odprti in sprejemljivi. Poosebljam žensko energijo sprejemljivosti in vam pomagam, da ta aspekt sprejmete v sebi. Povezujem vas z božanskim in lahko bi rekli, da sem posrednik, povezovalec med vami in Bogom, saj moje vibracije usklajujejo vaše z najvišjim bistvom, ki je v vas. Prinašam mir v vaše življenje in vas naravnavam na frekvence umirjenosti, ki jih nato širite iz sebe v svet. Ker pomirjam vaše čustveno telo ustvarjam občutek uravnovešenosti globoko v notranjosti vaše biti. Skozi srce sidram energije, kar prinašajo vedenje in razumevanje glede preteklih dogodkov in uravnovešam vse polarnosti skozi razumevanje, ki ga sprejemate. Asistiram pri čustvenem zdravljenju, odpiranju srca in sočutju do sebe in drugih.Sem vaš pomočnih pri spuščanju starih vzorcev, bolečin in žalosti, ki je ujeta v vašem srcu. Pomagam vam pri razumevanju in sprejemanju samega sebe kot božanskega bitja. Pri meditacijah in molitvah vas naravnam na vibracijo božanske brezpogojne ljubezni in uravnovešam ter obnavljam občutek blagodejnosti. Dovolite si, da čutite v sebi popolno ravnovesje in umirjenost zdaj. ”

Gel Lithium Silica je čista oblika Lepidolita, ki ga kopljejo le na enem mestu na svetu. Gre za magentno obarvan kamen, ki je bogat z litijem.
Kamen, ki pomirja, je idealen za uravnovešanje, ki prinaša harmonijo.

Pravijo, da litij resonira z vsemi notami na glasbeni lestvici. Sam se čisti in deluje kot sprejemnik, pošiljatelj in hranitelj energij.
Pravijo, da oddaja žarek popolne zlate spirale.

Litij je element, ki aktivira mogočne vibracije lepidolita. Litij je element ki pomirja možgane in pomaga nadledvičnim žlezam, da se regenerirajo in usklajeno delujejo povezane s solarnim pletežem.

Najdemo ga v vsaki celici v našem telesu in izjemno pripomore k ravnovesju in dobrobiti telesa in pozanosti vseh delov telesa, uma in duše. Asistira tudi pri odpiranju tretjega očesa in pospešuje razvijanje potenciala človeškega angela. Ko gledamo sončne zahode, to v možganih sproži kemično reakcijo, ki sprosti litij in ustvari občutek sreče. S pomočjo elementa litija se naša zavest premakne od reševanja težav h kreativni lahkotnosti.

Litij v kristalih je izjemnega pomena za vaše telo, saj asistira pri vzpostavljanju ravnovesja, umirjanju, deluje kot katalist pri opuščanju preteklih čutvenih travm, ki so shranjene v telesni strukturi. Vitalizira tudi imunski sistem in ojačuje pretok življenjske sile. Izjemen element je pri zdravljenju depresij, bi-polarnosti, manične depresije, alkoholizma in drugih odvisnosti. Pomaga tudi pri nespečnosti. Litij pomirja živčni sistem.

Gel Litij Silica je izjemen pomočnik pri žalovanju, da vse boleče izkušnje pustite za seboj. Zdravi čustvene travme, uravnoveša čustveno telo in zdravi srčno čakro. Energijsko podpira telo, da najde svoje notranje ravnovesje. Pomagal vam bo pri meditacijah in tudi pri lažjem spanju. Poleg tega pa bo asistiral pri opuščanju vseh skrbi in ujetih misli.

Afirmacija deve kristala: ” Osrediščen sem in umirjen, ne glede na zunanji videz situacije.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja