astro

Korona virus – mnenje astrologa

Korona virus – ogromna razlika med smrtnimi primeri v italiji in Nemčiji – mnenje astrologa

Korona virus je realnost, ki je trenutno prizadela ves svet. Vsi vemo, da je v Italiji situacija katastrofalna, povsod drugje pa so razmere še vedno sorazmerno obvljadljive.

V čem je razlika?
V paniki.

Bolezen se je pojavila v času konjunkcije (združitve energij delovanja) Saturna in Plutona. Ta konjunkcija vedno na površje porine najglobje strahove. To je čas ko so ljudje veliko bolj dojemljivi za strahove in se jih z lahkoto zastraši Ko je prestrašena dovolj velika količina ljudi, se pojavi panika, takrat pa nihče več ne misli s svojo glavo, ljudje samo sledijo množični histeriji, poskušajo rešiti svojo glavo, brez pomisleka skočijo tudi v prepad, ker v danem trenutku, to vidijo kot edino možnost preživetja.

Že nekaj časa me mori vprašanje, zakaj je tako velika razlika v smrtnosti glede na število obolelih med Italijo in na primer Nemčijo, kjer so prve obolele zaznali približno v istem času. Seveda na medicino se premalo spoznam, da bi lahko osvetlil medicinski del zgodbe, zato sem malo pobrskal po internetu kaj pravijo neodvisni zdravniki, ki se že leta ukvarjajo z obravnavo pacientov.

Da bi človek gledal kaj pravijo virologi iz raziskovalnih laboratorijev, po mojem nima smisla, saj laboratoriji vedno iščejo sredstva za svoje delovanje in je jasno, da bodo pograbili vsako priložnost, da razložijo, kako potrebujejo več denarja za raziskave, poleg tega je delo v laboratoriju nekaj povsem drugega kot delo splošnih dravnikov, ki dejansko zdravijo ljudi in so dnevno v stikih s pacienti. V laboratoriju so rezultati merjeni z grafi in statistikami, zdravnik, ki se pa dnevno ukvarja s pacienti, pa vidi, kdo je ozdravel, kdo mu je umrl, kakšne so konkretne posledice zdravljenja.

Na You Tube sem našel nekaj zanimivih prispevkov zdravikov splošne medicine, ki so na zelo preprost način razložili kakšen poguben rezultat daje panika, ki se sedaj razširja po celem svetu.

Na kanalu Der Fehlende Part v prispevku CORONA:« Ich sehe wirklich keine Neuekrankungen am Horizont« – Dr. Med. Claus Köhnlein im Gespräch (Intervju z doktor Köhnleinom: »Jaz ne vidim kakih novih obolelih v prihodnosti«, je posnet zanimiv intervju z nemškim zdravnikom splošne medicine.

Glede gromozanske razlike med smrtnimi primeri v Italiji in Nemčiji je omenil članek v strokovni medicinski reviji o smrtnem primeru bolnika, ki sploh ni bil v rizični skupini. Kasnejša analiza primera je pokazala da je bolnik umrl pravzaprav zaradi prevelike količine zdravil in preveč intenzivnega zdravljenja, po domače povedano, bi bolnik verjetno preživel, če ga ne bi zdravili. Novinarka je vsa zgrožena vprašala, kako je to mogoče.

»Preprosto« je odgovoril star izkušen zdravnik.
»Gre za strah«

Stvar je taka, da je za zdravnika najtežje gledati bolnika kako trpi in ne narediti ničesar.
Če zdravniku pacient umre in se izkaže da on ni izvedel nobenih ukrepov, je zdravnik v resnih težavah.
Če pa je zdravnik pouskusil vse možnosti, da bi rešil pacienta, pa ga nihče ne obtožuje malomarnega dela.

V normalnih razmerah zdravnik vedno odreagira racionalno, v vsespološni paniki pa se hitro panike naleze tudi zdravnik in rezultat je lahko usoden.

Tukaj je po mojem glavna razlika med nemško in italijansko smrtnostjo v primeru Korona virusa.

Doktor Köhnlein je tudi dejal, da so testi s katerimi se testira obolele za Koronavirusom 50% zanesljivi, tako da, če test pokaže, da oseba ima korona virus, to pomeni da je 50% možnosti, da je okužen s korona virusom.

Menda je bilo že v preteklosti kar nekaj primerov, ko so so taki testi pokazali obolenja, ki jih v resnici ni bilo, tako da so zdravniki tudi že predpisovali medikamente za bolezni, ki niso obstajale, saj se je kasneje izkazalo, da ti testi niso bili verodostojni.

Po mnenju doktor Köhnleina lahko preveč intenzivno zdravljenje lahko povzroči več smrtnih primerov, kot to, da zdravnik pusti telesu, da samo preboli infekcijo. Zaradi preveč intenzivnega zdravljenja noben zdravnik ne bo imel problemov, saj ga bo zaščitila farmacevska industrija, če pa zdravnik presodi, da je boljše, da imunski sistem sam opravi potrebno delo, pa je lahko obtožen malomarnega zdravljenja.

Doktor je med drugim povedal tudi to, da za zdravila velja, da so nekaj časa zaščitena in jih ne more proizvajat nihče drug kot firma, ki jih je dala na trg, po določenem času pa je dovoljena izdelava generičnih zdravil, ki imajo iste učinke. No, za cepiva pa to ne velja, cepiva so patent, patent pa nima časovne omejitve in z njim lahko upravlja samo firma, ki ga je razvila.

Glede reakcij politike na Korona virus, pa je razlaga ista. Politike je strah, da bi izgledalo kot da niso naredili nič, zato se odločajo za najbolj stroge ukrepe.

Zanimiva je tudi stran doktor Fiddkeja Dr.med. Marc Fiddke KEINE Beweise für CORINNA! I Italien in nebel I Buch I Politiker: Unwerantwortlicher Massenhypnose

Doktor Fiddke trdi da je praktično nemogoče, da bi se s Korono okužilo 70 % prebivalstva in se sprašuje kateri strokovnjaki so dali tako oceno in kdo jih plačuje. Tudi on trdi, da je zanesljivost testov na korona virus 50 %. Pravi da je bilo na You Tube objavljeno tudi poročilo italjanskega zdravnika, ki zadeve ni predstavljal tako tragično kot vsi ostali, pa je potem ta prispevek kar izginil in ga ni možno več pogledat. On trdi da je zadeva zelo napihnjena, ker je to dober način za politike in farmacevtsko industrijo da pridejo do denarja. Doktor Fiddke opozarja, da človek precej hitreje zboli, če je v paniki in se določene bolezni na smrt boji.

Kakorkoli že , vidi se da se v glavnem samo širijo slabe novice, nihče pa na primer ne omeni, da je neka babica stara 85 let uspešno premagala korona virus.

Moje mnenje o Italijanih je da so zelo inpulzivni in nagnjeni k pretiravanju, to pa je v določenih pogojih idealno za širjenje panike.
Tudi sam sem pred leti postavljal lončene peči in kamine v Italiji in če se v zdravstvu stvari odvijajo na tak način kot v pečarstvu, so sigurno pretiravali z zdravljenjem. Vem, na primer, da povprečen italijan v kamin naloži trikrat toliko drv kot povprečen nemec ali avstrijec, malo ljudem v italiji ni jasno, da če naložiš preveč drv v kurišče peč ne ogreje nič več, samo izgube so večje, da ne omenjamo tega, da je zaradi takega kurjenja, peč po 10 ali 15 letih odslužila svoje, medtem ko take peči v Avstriji ali Nemčiji zdržijo 30 ali celo 40 let.

Ni razlog v tem da bi bili avstrijski ali nemški pečarji toliko boljši od italijanskih – enostavno gre za splet okoliščin.

Torej, za konec še nekaj tolažbe. Na začetku omenjena konjunkcija Saturna in Plutona, ki je omogočila vso to množično psihozo se dogaja v ozvezdju Kozoroga in se obnaša tudi kozorogovsko. Pluton bo sicer razrušil vse, kar nima trdnih temeljev. To je res. Tudi saturn prinaša lekcije, je pa potrebno vedet, da prihaja novo obdobje, ko bo manipulacija zelo hitro kaznovana in bo uspešen le tisti, ki bo delal pošteno in odgovorno. V naslednjem 35-letnem obdobju bo napredoval le tisti, ki se bo dokazal z odgovornim delom in rezultati.

Kljub temu da je v trenutni situaciji zelo veliko manipulacije, se bo zelo hitro pokazalo, kdo je manipuliral in kdo je resno opravil svoje delo, tako bo kmalu jasno, ali so bili ukrepi pretirani ali ne, saj nekaj držav ne izvaja nobenih ukrepov, nekatere pa zelo ostre. Bomo videli kdo ima prav.

Mislim, da v primeru, če se bo pokazalo, da revne države, kot so naprimer Belorusija ali Iran, ki si ne morejo privoščit miljonov za zdravila ali cepiva, ravno tako dobro obvladujejo Korona krizo kot razviti zahod, lahko marsikatera vlada izpade precej diletantsko.

Kdor razume nemško naj si pogleda na You Toubu intervju z doktor Köhnleinom. Ko pogledaš ta prispevek, te res pomiri in zopet dobiš vero v prihodnost. Po mojem zaleže več kot dvojna doza cepiva proti Koronavirusu.

Kogar zanima kaj več o množični manipulaciji, pa naj pogleda tudi prispevek doktor Fiddkeja. Tudi ta je v nemščini.

Lep pozdrav, pa brez panike, vse se bo še uredilo tako kot je prav.

Zvone Turk, astrolog

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja