tourmaline

Črni turmalin

Kristal za ozemljitev in zaščito

Črni turmalin je poznan tudi kot Šorlit in je izjemen kristal za vsakogar, ki živi v okoliščinah ali okolju, ki je polno izzivov. Uravnoveša energije in čisti energijska polja. Je kot sesalec, ki čisti negativno energijo v okolici in uravnoveša neharmonijo. Njegova očiščevalna sposobnost je kot balzam tudi v okolju, ki je prepolno sevanj saj zmanjšuje škodljive vplive sevanj. Ima to sposobnost, da preobraža energijo iz negativne v uporabno energijo. Blagodejno vpliva na ljudi, ki so veliko pod stresom v svojem poslovnem ali domačem okollju.
Pomaga nam, da se ozemljimo in da prepoznamo ter presežemo temne strani osebnosti. Je kamen podpore in stabilnosti, ter prevaja svetlobo skozi fizično materijo.

Majhno število teh kristalov je obojestransko zaključenih in ti so še posebej blagodejni za okolico in ljudi. Idealni so za kristalne postavitve, saj oddaja energijo enakomerno na obeh straneh kristala.

Telo čisti vseh toksinov in nesnage na eteričnem nivoju. Podpira izločanje težkih kovin iz telesa.

Afirmacija deve kristala: “Preobražam vse negativne navezanosti, navznoter in navzven. Očiščen, prizemljen in osrediščen sem na Zemlji.”

DIVINE.SI

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja