Brazilianite

Brazilianit

BIla sem pri prijateljici, ko sem zagledala citronasto rumen kamen. Božanski je. Brazilianit. Je kamen, ki je povezan z manifestacijo in ravno v času, ko sem dobila v roke pomembno informacijo glede uglaševanja na srčne želje sem imela priložnost, da sem ga držala v roki.

Brazilianit je precej redek kristal, ki ga najdemo na zelo majhnem mestu Minas Gerais, v osrčju Brazilije. Brazilianit aktivira potencial tvojega kreativnega semena in pomaga pri manifestaciji stvari v fizično obliko skozi uporabo volje.

Njegovo sporočilo je: “Pojdi. Naredi to! Pomagam ti, da najdeš svoje Darilo, svoj unikatni Dragulj in tvoje darove, talente deliš z ljudmi in s svetom. Če čutiš potrebo po manipulaciji z drugimi ali si ujet v vlogi žrtve, ti asistiram v tem, da te težnje prepoznaš in jih presežeš. Vodim te, da aktiviraš svetli del tvoje notranje Amazonke, tistega dela v tebi, ki je aktiven, ki ve kako doseči stvari in ki skozi voljo zmanifestira v to realnost vse tisto, kar si želi. Vendar tega ne naredim na način, ki bi ustvarjal notranje neravnovesje. Pravzaprav ti omogočim povezavo z vsemi drugimi deli v tebi, tako da si aktivna, vendar ob tem neguješ sebe, se zavedaš pretoka modrosti , si v toku življenja in slediš svoji dušni nameri.”

Čudovit kamen je za ljudi, ki so ujeti v vzorcih žrtve in mučenika in imajo občutek, da se v življenju ne morejo premakniti naprej. Podpre te, da prevzameš polno odgovornost za svoje življenje in resnično zasiješ v vsem svojem sijaju. Okrepi občutek opolnomočenosti. Asistira pri preseganju zamer, jeze in strahu, da bomo sojeni, obsojeni s strani drugih ljudi.

Brazilianit je kamen, ki krepi vranico in pozitivno vpliva  na ledvica. Stimulira endokrini sistem, nadledvično žlezo in pomaga ustvarjati hormonsko ravnovesje v telesu.

Blaži tudi telesna in duševna obolenja, ki nastanejo zaradi onesnaženosti okolja. Med »onesnaževalce« sodijo pesticidi, zaščitna sredstva, barve, laki, redčila in kemični dodatki jedem, ki se v toku časa nalagajo v pljučih in organih ali pa tudi direktno skozi kožo in hrano ogrožajo naše telo. To pripelje v živčnem tkivu in možganih do zastrupitev. Brazilianit zdravi in upočasnjuje rast bul, tvorb, tumorjev na hrbtenjači, ki lahko povzročajo ohromelost. Brazilianit krepi živčni sistem.

DIVINE.SI

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja