Astrofilit

ASTROFILIT… kamen samorealizacije

“V moji matrici je največ energije namenjeno premikanju naprej, vedno znova in samo naprej. Podpiram vas v hitrem premikanju na vašem notranjem popotovanju po poti ljubezni. V duhu preročišča iz Delfija, ki pravi: “Spoznaj sebe” vas vodim v spoznanju sebe, svoje poti in temu, da ji sledite. Moja vibracija je kot svetilka na vaši poti. Pomagam vam pri ozveščanju tistih aspektov, kjer morate delovati. Stojim vam ob strani pri notranjih preobrazbah, ki jih morate opraviti na poti samorealizacije. Vodim vas čez vzpone in padce, skozi spoznavanje aspektov sebe, onkraj fizičnega, onkraj čustev, v svetlobno matrico vaše biti. Čas je, da spoznate, da ste zvezda in da v skladu s to resnico zasijete v vsej svoji lepoti. Razkrivam vaš božanski načrt in vas vodim skozi sinhronosti, ki se vam nato dogajajo v življenju. Moja posebnost je, da vam vse s čimer se morate soočiti pripeljem na površje, da si to ogledate na luči in se s tem pomirite v sebi. Delujem kot ojačevalec vaše notranje luči, vaših potencialov in globljih namenov vašega življenja. Uravnovešam celotni sistem čaker in s svojo frekvenco uglasim delovanje dušne zvezde in zemeljske zvezde. Delujem celostno in vas spodbujam k polnemu sprejemanju vseh vaših notranjih darov.”

Ime izhaja iz grščine in se prevaja kot list, po nekaterih prevodih kot zvezda. Njegov sijaj jasno pokaže od kod
izbira takega imena.

Astrofilit je precej redek kamen, ki so ga našli le na nekaj najdiščih po svetu, največ jih prihaja iz Rusije.

To je kamen, ki vam bo pomagal, da najdete svojo resnično pot. Ko hodite po njej vam nudi psihično zaščito in vam pomaga, da so vaša popotovanja v domeno astralnega sveta varna.
Ojačal bo vaše telepatske sposobnosti in pomagal pri prenosih informacij iz drugih dimenzij časa in prostora.

Njegova vibracija vključuje tako visoke kot nizke frekvenčne pasove in tako zajema vse čakre. Močno vas poveže z vašo dušno resnico in dušnim namenom. Njegova frekvenca ščiti energijsko polje pred negativnimi vibracijami elektromagnetnega onesnaženja, ki smo mu dnevno priča.

Pomaga vam sprejeti senčne dele vas samih in vam pomaga najti svetle dele v vas. Spodbuja vas, da s svojo polno svetlobo delujete v svetu in povečuje občutek celostnosti in celovitosti v telesu.

Afirmacija deve kristala: ” Jaz poznam in sprejemam sebe v vseh svojih aspektih. V ospredje kličem svoj najvišji potencial in duhovni namen. Danes si dovolim, da sem najboljša verzija samega sebe.”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja