sunrise

Uvodnik marec 2015

Pred nami je pomlad. Ja, čisto zares kuka izza oblakov.

Vabi s svojimi barvami, vabi, da pogumno aktiviramo svoj kalček v sebi, da se pokažemo, da prodremo skozi zemljo in uživamo na sončku.

Sonček je, in ti si skuštrana… pravi ena od znanih pesmi. In pomlad je resnično čas za skuštranost. Čas, ko dovoliš vetru, da te prezrači. Čas, ko odpreš vrata v svojo notranjost in zaživiš v novem ciklu rasti.

In ravno rast, razcvet od nas vedno znova zahteva pogum. Pogum, da sledimo sebi, pogum, da povemo svojo resnico, pogum, da stojimo za sabo in zaupamo sebi, verjamemo vase tudi, ko ni nikogar drugega okoli nas, ki bi nas podprl. Zaupanje vase je eden velikih izzivov mnogih ljudi, kajti potrditev lastne vrednosti iščejo v svetu zunaj sebe. In vendar je ključnega pomena, da vidiš sebe, ljubiš sebe in da se postaviš zase, vsakič znova.

Marec je intenziven, lep, cvetoč, sijoč in vsak ga bo doživel skozi svoje oči. Vemo, da imajo vsake oči svojega malarja in to brez dvoma drži. Zaupajte vase, sledite svojemu srcu, dopustite pomladnemu hrepenenju po rasti in razcvetu, da vas usmerja, vodi.

Čas je za razcvet v vseh pogledih. Naj bo pomladno prebujanje mehko, nežno in puhasto barvito.

Bodi Sijajno!

Taja Albolena

En odziv na “Uvodnik marec 2015”

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja