uvodnik3

Uvodnik julij 2014

In smo že v juliju. Nekje sem zapisala, da bo intenziven mesec, kajti čaka nas cela vrsta prehodov skozi portale, ki bodo letos še posebej zanimivi. Eden je ravnokar aktiven, portal 777. To kar od nas zahteva je, da se odpremo, sledimo srcu in delamo navdihnjene akcije. Za mnoge to pomeni, da je potrebno pregledati svoje življenjske dogovore in se predati toku življenja, kar pogosto ni niti najmanj lahko.

To kamor nas vodi mesec julij je v umetnost ženske kreacije, ki povezuje vse aspekte ženske duše in predvsem pomeni premik iz glave v drugo srce, da bi se lahko izrazili iz srca in sledili svojemu srcu. O tej srčni komunikaciji že dlje časa govorimo in vendar je dostop do nje, dokler smo trdno zasidrani v svojih glavah praktično nemogoč. Prvi korak v srce naredimo, ko se odpremo in si dopustimo, da čutimo. Kar pomeni, da je potrebno prenehati s ščitenjem sebe pred xyz in zaupati, da je vse že v nas. Prisotnost v telesu in čutenje je za mnoge velik izziv. Sploh pri ženskah vedno znova opažam, kako rade zapuščamo svoje telo, ko nam kaj ni všeč ali nam je boleče.  In vedno, ko usvojimo novo veščino, ko smo mnenja, da smo čez, dobimo lekcijo, da lahko takoj preverimo ali smo voljne biti prisotne same s seboj v svoji bolečini, v svojem trpljenju.

Moja osebna izkušnja meseca junija je bila povezana z izjemno budnostjo, prisotnostjo, odpiranjem in čutenjem. In vem, da se lekcija julija navezuje na prejšnji mesec. Nedvomno je to poletje povezano z razcvetom na vseh nivojih. Ključno vprašanje, ki si ga je potrebno postaviti pa se nedvomno glasi ali smo voljni, da se odpremo in začutimo, kje se trenutno nahajamo. Kajti dokler ne veš kje si, ne moreš svojega GPS-a naravnati tja, kamor želiš priti. Potrebni sta obe točki na tem popotovanju. Kje se torej nahajate? In kam želite iti?

Ključ je v tem, da dopustite srcu, da vas vodi. Več o srčni usmeritvi in kreaciji na ženski način pa v tridnevnem druženju že ta vikend.

Želim vam poletje izjemnih kreacij in da se vse vaše srčne želje uresničijo. Saj veste, vse je samo stvar vaše izbire, odločitve kam se premikate. In prisotnost tukaj in zdaj je ključna za ta premik.

podpis

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja