xmas

Uvodnik januar 2016

Če je ženska srečna, so vsi okoli nje srečni. V to resnično verjamem.

To kar je bila moja izkušnja v letu 2015 in kar sem resnično dala v prakso je bilo kako prepoznati občutke, ki prihajajo resnično s strani tvoje Ženske Duše.

Že nekaj časa sledim “navdihom”. Moje delo s silo namere me je naučilo, da potem, ko jo povabim k soustvarjanju, moram slediti priložnostim, sinhronostim, ki pridejo k meni. Ko ostanem v stiku s sabo, prepoznam te sinhronosti, se jim odprem in jih sprejmem.

Sinhronosti se lahko pokažejo v obliki seminarja, knjige, mentorja, stvari, ki te osreči. Bistvo je v tem, da gre za stvari, ki jih pritegneš k sebi iz svoje Ženske Duše. In to, kar pritegneš k sebi, čutiš v svojem centru.

Takrat, ko sežeš ven iz sebe po novo knjigo, sežeš po tistem spletnem seminarju, po mentorju, ko tekaš za zadnjim sijočim predmetom, za katerega imaš občutek, da je to “tista” prava stvar, ki jo potrebuješ, da boš bolj seksi, bolj samozavestna, bolj lepa, bolj pametna. Upamo, da je to tista prava stvar, ki te bo rešila, ki bo naredila spremembo v tvojem življenju, to običajno delaš iz mesta pomanjkanja, ker tega trenutno nimaš. In iz tega mesta segamo ven iz sebe po to, kar nam manjka v naši notranjosti.

Včasih sem izhajala iz tega mesta pomanjkanja. Segala sem ven iz sebe in poskušala zapolniti svojo notranjo praznino s stvarmi, seminarji, knjigami, novimi vsebinami. Potem sem mi je to uprlo. Hotela sem nekaj drugače.

Dojela sem, da je blaginja tisto, kamor me kliče moja Ženska Duša. In ko sem si pustila, da samo Sem, v stiku s svojo Bitjo, sem odprla vrata in povabila stvari v moje življenje.

In zdaj prihajajo. Na meni je, da jih opazim in jim odprem vrata, da vstopijo. Navdih, ki je prišel do mene v obliki videa, želim kot dobrodošlico v leto 2016 podeliti s teboj. V njem Jada Pinkett Smith svoji hčerki na srce položi te besede: “Življenje je potovanje. Komunikacija ustvarja odnose. Tukaj smo zato, da si pomagamo. Ne moremo pa namesto nekoga živeti njegovega življenja. Vedno si zapomni, da najprej poskrbiš zase. Ker če nehaš skrbeti zase, se tvoje notranje ravnovesje poruši, in pozabiš tudi, kako skrbeti za druge. Naučeni smo, da mislimo, da je to, da poskrbimo zase, problem.

In naj ti povem nekaj o tem, kaj pomeni biti mati in kakšna sporočila dobivamo o tem kaj pomeni biti mati; da se moraš popolnoma žrtvovati. Da ko postaneš mama, moraš temu podrediti in žrtvovati vse. In to, kar verjamem je, da moramo mame dojeti, da moraš najprej poskrbeti zase, da si uglašena na to in imaš moč, da poskrbiš za druge. Napolniti moraš svoj vodnjak…

To kar verjamem da delam, kar vzame toliko energije, toliko dela iz srca in kreativnosti, da moram biti dovolj odgovorna, da poskrbim zase. Kajti veš, kaj se zgodi? Neravnovesja vstopijo v odnose in začneš druge kriviti za svoje nezadovoljstvo. In pogosto svoje partnerje obtožujemo, da nas onesrečujejo, čeprav smo v resnici same pozabile, kako sebe osrečiti. Izgubile smo svojo pot. “

Video si lahko ogledaš tukaj…

Naj bo leto 2016 izjemno!

Bodi Sijajno!

podpis

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja