xmas

Uvodnik december 2015

Pred nami je zadnji mesec v letu. Mesec, ki ga zaznamuje vedno več teme, lučke, blišč in evforija. Hočeš nočeš si v tem zadnjem mesecu v letu deležen navdušenja in proslavljanja in prav neverjetno je opazovati ljudi, kako v enem letu čisto pozabijo, da so lani ravno tako evforično pričakovali spremembe, pa ni bilo potem nič drugače. Ljudje še vedno upajo, da se bodo zgodili čudeži in da se bodo s 1.1. zbudili v popolnoma drugačno življenje.

Resnica je, da se nam čudeži ne zgodijo sami od sebe, čeprav je res, se dogajajo, vendar jih pritegnemo k sebi, ustvarimo jih. Gre za na-ključ-je. In ja, so na ključ.

Vendar ključ nosiš Ti, v sebi. Ti odklepaš vrata čudežem, ti jih povabiš in ti jih sprejmeš ali pa zavrneš, ko pridejo.

Evforija izčrpava energijo srca in zato ponavadi že takoj januarja pristajamo nizko, v občutkih praznine in nezadovoljstva, v realnosti, ki jo soustvarjamo ravno s svojim počutjem.  Zato je ključnega pomena, da prepoznamo na katerem valu se vozimo, na tistem, ki ga nosijo stresni hormoni ali na tistem bolj umirjenem, ki  deluje bolj povezovalno.

Verjetno največji AHA moment tega leta v mojem življenju je spoznanje, kakšna umetnica sem v tem, da si postavljam omejitve na pot in mečem polena pod noge. Ob opazovanju svoje igre sem prepoznavala vzorce, pravila igre in se kljub temu, da je včasih izjemno naporno držati svoj prostor, svojo alkemično posodo, vedno bolj zabavala. Konec koncev je radost bistvena sestavina izpolnjujočega življenja.

In izpolnjenost je tisto, k čemur stremim.  Občutek notranjega zadovoljstva, polnosti in umirjenosti je tisto, kar me vedno znova spomni, da napredujem, da mi dobro gre.

In v letu, ki nas zapušča, sem prepoznala igro hormonov, ki jo igra sodobni svet in ki me je vedno znova puščal prazno, izčrpano in nezadovoljno. Leto mi je podarilo izjemno darilo v obliki senzualnega Jaza in oksitocina. Bolj, ko sem v stiku s sabo, bolj, ko izkušam stvari, večji prostor odpiram za ženske, ki so jim te izkušnje zdravilo, da prepoznajo svoj izziv na poti. In o tem bom v letu, ki prihaja, govorila več.

Tudi za letošnje leto veljajo ista priporočila, kot sem jih s Tabo podelila že lani, zato se ne bom ponavljala in bom samo prilepila povezavo http://namarie.divine.si/10-praks-za-zensko-ki-je-v-letu-2015-pripravljena-stopiti-v-svojo-polno-moc/

V letu v katerega vstopamo, Ti želim, da brezmejno uživaš, resnično zasiješ in si narediš Božansko 2016!

Bodi Sijajno!

podpis

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja