uvodnik3

Uvodnik Avgust 2014

Pred nami je super mesec. Ognjen mesec, ki zahteva, da se pokažemo, izpostavimo, da resnično stopimo v razkošje svoje unikatnosti, enkratnosti in edinstvenosti. Brez dvoma bo mesec zelo ustvarjalen, prepoln priložnosti za stik s svojo domišljijo in resnično izkoristite vsa njegova darila, kajti resnično jih je v izobilju.

Začnemo s Siriusovim prehodom o katerem sem pisla v prejšnji številki. Jupiter v Levu nam prinaša izobilje priložnosti v naše življenje. Super Luna, že druga v vrsti bo poskrbela za intenzivnost sredi meseca in hkrati z njo se na Zemljo spušča obilo meteoritskega železa, ki nam daje podporo v tem, da resnično naravnamo svoje notranje kompase na sever.

To ni mesec, ko bi bilo modro igrati žrtev in se delati, da življenje, ki ga živiš ni tvoje. Ključnega pomena je, da stopite v svojo energijo in ste to kar ste. Potrebno je stopiti v polno moč svoje duše in mesec nas pri tem neverjetno podpira. izjemen mesec je pred nami, brez dvoma.

To kar je velik izziv velike večine ljudi je, da priložnsoti za rast in razcvet običajno k nam prihajajo preoblečene v izzive. In ker se z izzivi nočemo ukvarjati pogosto zamujamo številne priložnsoti za rast enostavno zato, ker gledamo v napačno stran. Osredotočenost na to, kar želimo je ključnega pomena, poleg tega pa je pomembno, da delamo korake v tej smeri kljub vsem izzivom, ki se na tej poti pojavljajo.

Dogodki v avgustu nas bodo izzvali in ključnega pomena bo, kaj boste izbrali; avtomatske odzive bega, boja ali zamrznitve? Ali pa se boste zavestno odločili, da izberete širitev, rast, razcvet? Ključ je brez dvoma v sposobnost, da ne sodite, ne obsojate in ne kritizirate. Bomo zmogli? Saj poznate tist rek, ki pravi; Lahko imate prav ali pa ste srečni. Kaj boste izbrali zase?

Želim vam izjemen mesec. In izbirajte modro!

podpis

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja