namarie_earth

Smernice avgust 2014

Letošnji avgust je izjemno intenziven mesec, ko je najbolj pomembna stvar, da veste kam greste. Notranji kompas vas vodi tja, kamor se usmerjate. Saj veste, tja kamor usmerjate svojo pozornost, tja teče vaša energija, tam imate rezultate.
Če še niste vzeli lekcije vaše Biti, vaše Duše, ki vas sili v to, da ste to kar ste bo avgust lahko naporen mesec, kajti odprta Siriusova vrata na Zemljo prinašajo obilico svetlobe, nove energije, ki se sidra v naša telesa in ki podpira vse vaše aktivnosti. Tja kamor ste usmerjeni teče tudi vsa ta obilna energija.

In avgust je kot nalašč za to, da se naravnate na novo frekvenco.  Verjetno opažate, kako so Siriusova vrata 31.7. odprla pritok nove energije. To kar v zadnjih dneh opažam in poslušam je to, kako se stvari razjasnjujejo in sama vidim, da me vse vodi v tej smeri, da še bolj jasno povem kdo sem in kaj delam, pa tudi, da si priznam kaj si želim. Samospoštovanje bo velika lekcija avgusta, kajti najbolj ključna stvar je brez dvoma, dasprejmemo sami sebe točno takšni, kakršni smo.
Avgust nas podpira v negovanju sebe, v tem da resnično ljubimo sebe brezpogojno. In čeprav se sliši tromantično v resnici niti približno ni tako. To je izziv avgusta. Ljubi sebe brezpogojno. In ko ti življenje pokaže zobe, ko se razkrivajo stvari, ki jih ne maraš, ki ti niso všeč, jih objemi v sebi in ljubi sebe brezpogojno.

Osredotočanje na ljubezen prinaša še več ljubezni. Avgust bo utelešal, sidral vse kar se nam je  zgodilo v tem intenzivnem poletju in mnogi mi sporočate, da se vam dogaja izjemno veliko. Vse ženske , ki so stopile skupaj z nami v svoj Razcvet razkošne ženstvenosti poročajo o izzivih na poti. In o tem sem pisala na svojem blogu, Preverite tukaj…

Naj bo mesec milosten z vami!

DIVINE.SI

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja