water-banner

Razcvet Boginje

Esenca ženstvenosti je v sodobnem svetu pogosto predstavljena kot vzvišena, arogantna intelektualna razprava o boginji ali pa kot lahkotna, neprizemljena, osladna kombinacija abstraktnih ženskih kvalitet. Moja osebna izkušnja razcveta boginje se je začela na precej nenavaden način. Oklepala sem se razbitin svojega življenja in poskušala iz ostankov ustvariti nekaj lepega in uporabnega, ko me je na mojem zadnjem popotovanju po Egiptu Isis postavila pred dejstvo … odpri se. To zadostuje. Samo odpri se izkušnji in si dopusti, da začutiš. In to čutenje je bilo tisto, čemur sem se dolgo časa upirala. Doma sem bila v intelektualnih konceptih in razpravah na izbrane teme, na smrt pa me je bilo strah čutenja. Kajti čutenje je pomenilo, da si bom morala dopustiti, da čutim vse – tudi bolečino.  In čutenje je pomenilo, da se bo potrebno spustiti v telo in ga začutiti.

To je bilo zame eno najstrašljivejših in hkrati najbolj osvobajajočih popotovanj. In vendar skozi opazovanje sebe in žensk s katerimi prihajam v stik spoznavam, da je ni bolj dragocene stvari v življenju ženske kot je polno občutenje in utelešenost v svojem telesu.

Razcvet Boginje razkriva anatomijo razcveta ženske, skozi katero potujemo vse ženske v svojem življenju skozi vse svoje kreacije. Pomembno se je odpreti in začutiti sebe in svet okoli sebe, pomembno je prisluhniti svojemu srcu in sprejeti,  ter nato slediti svojim navdihom, si dopustiti, da se neguješ ter se sproščena predajaš toku življenja. Za razcvet ženske je ključna utelešenost polne moči tvoje Ženske Duše. In nobena druga moč ni bolj ključnega pomena za to, da stopiš v življenje za katerega si rojena, da ga živiš, kot je izvorna moč tvoje duše. In vendar jo pogosto ignoriramo.

To kar je moj namen v tem trenutku je, da Te spomnim, kaj je mogoče Zate v tem trenutku. In ko razmišljam o tebi, o tem, kje se nahajaš, te čutim. Čutim tvojo zavezanost … tvojo željo … tvojo globoko ljubezen do ljudi, ki te obdajajo … in tudi zmedenost, preplavljenost, obotavljanje in frustracijo … in ob vsem tem čutim tudi tvojo notranjo žensko moč.

Vse je že v tebi. Le dopustiti moraš, da vse to pride na površje. In ni ga boljšega časa, da stopiš v svoj polni razcvet, kot je poletni solsticij. Gre za prehod v ženski čas leta, ko lahko v polnosti vstopimo v svojo izvorno moč Duše. In tridnevno druženje, ki sem ga oblikovala, te vodi v tvoj notranji razcvet pod okriljem mogočnega portala in vseh tvojih ženskih zaveznic.

20., 21. in 22.6. se bomo družile, izmenjevale, soustvarjale in se prebujale v svojo najveličastnejšo verzijo same sebe.

Več informacij na spletni povezavi tukaj …

DIVINE.SI

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja