Prebudi svojo Shakti!

Shakti je esenca ženske, esenca življenjske energije, ki kreira. Je energija, ki ustvarja življenja, ki življenju daje formo. Je živost, sočnost, strast do življenja. Povezuje vse oblike življenja, utira si svojo pot v oceanu življenja kot vitalen, utripajoč val, ki teče skozi vse kar biva, skozi vse ljudi in vse stvari.
Ženstvena esenca je tista, ki začuti stik, ki čuti povezanost. O ženski esenci ne moreš govoriti, lahko jo samo izkusiš. Ženstvenost je zelo telesno naravnana, zelo čutna, polna življenjske sile, ter užitka. Je prisotnost, je pretočnost in povezanost.

Ženstvena esenca ni povezana s spolom, gre za energijo. V stari kitajski tradiciji so jo poimenovali jin, v indijski tradiciji je Shakti in v hebrejski tradiciji Shekinah. Če je moška esenca jang ali Shiva, aktivna sila ognja in zraka, sila delovanja, usmerjenosti, je ženstvena esenca sprejemljiva sila vode in zemlje, je pretok. Ženska esenca je ljubeča, srčna stran, dušna stran. Ta srčnost, ta dušni stik je manjkajoči delček sodobne družbe. V medsebojnih odnosih je to energija, ki vzpostavi bližino, povezanost. Bližina je duša, ki je v ljubezni.
V Egiptu je bilo vedenje, da je Shakri povezana z našim izžarevanjem splošno znana. Ženska je bila mojstrica telesa in energijskih pretokov, mojstrica čutenja in senzualnosti. In vse se ne začne v glavi kot mnogi učijo, ampak v zaznavanju energij, ki nas obdajajo. Čeprav drži, da je to veščina, ki smo jo dolgo časa uspešno zanikali. Vendar je zopet čas, da ozavestimo svoje svetlobno telo poznano tudi kot KA telo. In tvoje Ka telo je telo, ki sije, izžareva tvojo energijo, tvojo karizmo, tvoj sijaj. Tvoje resnično izžarevanje izhaja iz tvojega zavedanja, razumevanja, čutenja in utelešenja tvojega energijskega telesa.

Naj te vprašam … Kako dolgo se že skrivaš? Kako dolgo skrivaš svoje resnične občutke? Tvoje srčne želje? Tvoj resnični Jaz? Živiš svoj polni potencial duše ali se skrivaš? Si v ugajanju, ustrezanju drugim, si v strahovih, dvomih? Za soočenje s seboj je potrebna iskrenost. In pogosto so odgovori boleči. Pa vendar, si želiš osvoboditi svojo življenjsko energijo? Začutiti svojo življenjsko energijo v telesu?

Dejstvo je, da smo naučeni, da nosimo maske in skrivamo svoj pravi obraz. Naučili smo se, da je bolj varno, če smo zaprti in rezervirani, kot da bi se odprli in si dopustili ranljivost s svojimi najdražjimi. Poskušamo ustrezati in nekako preživeti. In strah nas je, da bi bili resnično videni, da bi sijali in da bi čutili sebe in druge.
Izžarevanje je ženska prisotnost, pomeni, da si popolnoma utelešena, popolnoma tukaj in zdaj in dopustiš drugim, da te vidijo takšno kot si. Pomeni pa tudi, da zavestno izražaš sebe in da upravljaš s svojim žarom, da ga povečaš v situacijah, kjer je to primerno in ga zmanjšaš tam, kjer je sijanje neprimerno. Ko si v izžarevanju, s tem izražaš svojo izbiro, da si kanal za svetlobo, za energijo življenja, za silo Enosti, da te uporabi in skozi tebe izrazi tvoje edinstveno in unikatno Darilo, ki ti si.

Popularno je govoriti o seksualni energiji in o tem, kako to vpliva na naše partnerske odnose, vendar sama vse prepogosto vidim, kako ženske skozi številne informacije in znanja o spolni energiji zlorabljamo same sebe, ranimo same sebe, ker se zadev lotevamo na silo in skozi delovanje in trud. Kajti prepričane smo, da je treba »delati na sebi«, se čistiti, travmirati in pozabljamo na milino negovanja, ko samo smo v svoji Biti. Seksualna energija je življenjska energija in to kako upravljamo z njo je ključno.
Veliko srčnosti je potrebno, skupaj z ranljivostjo in občutljivostjo, da naredimo prvi korak v svojo lastno intimo. In Prebudi svojo Shakti je tako notranje popotovanje, ki te na mehak in nežen način vodi v tvojo lastno intimo. Vodi te skozi soočenje s svojim sramom, s svojimi zavorami in ovirami na poti izražanja sebe, zaupanja sebi, da tvoj obstoj zadošča in da je v tebi vse, kar si prišla, da deliš z ljudmi in svetom. In da te svet potrebuje, ja Tebe! Vodi te, da si dopustiš, da zasiješ, v vsem svojem sijaju, da si dopustiš, da ne le prebudiš ampak tudi izraziš svojo Shakti.

Ko sprejmeš svojo notranjo prostitutko, arhetip, ki tvojo svetlobo vedno znova prodaja za dobrine zunanjega sveta, v sebi prebudiš njen zlati del, Božansko Shakti, Sveto Ljubico, Sveto Prostitutko, ki je intimno povezana z življenjem samim in nas nauči, kako se ljubiti z življenjem brez sramu, brez strahu, v vsakem trenutku. Shakti je magnetno privlačna, je divja, sijoča in čista, nežna in mehka, vse v Enem, kajti poveže nas direktno z Virom Življenja, kjer je vse Eno in je Eno v vsem. Tvoja Shakti je tvoj unikaten, samo tvoj izraz življenja, je tvoje Darilo, ki si ga prišla deliti z ljudmi in s svetom. Prebudi svojo Shakti, objemi svoje Darilo!
Tvoja investicija je 333€ za to tridnevno druženje.
Za hitre prijave do 7.2.2014 je cena znižana za 30% in znaša 233€.
Za zgodnje prijave do 17.2.2014 je cena znižana za 20% in znaša 260€.
Za prijave po 17.2.2014 velja redna cena 333€.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja