Pogubni Aspartam

ASPARTAM je ena najnevarnejših sestavin, ki so jo kadarkoli dopustili uporabljati v prehrani ljudi!

O pogubnih posledicah uživanja aspartama je bilo že veliko napisanega in povedanega, a ko sem danes stala na blagajni nakupovalnega centra sem bila zgrožena nad poplavo prehrambenih izdelkov, ki ga vsebujejo, da so to top prodajni artikli in da ga veliko ljudi kljub poznavanju strašne resnice o njem, še vedno konzumira. Vsem mamam svetujem, da preberejo spodnji sestavek in potem pri naslednjem nakupu skrbno preberejo sestavine prehrambenega izdelka, ki ga bodo kupile svojemu malčku ali malčici.

Nedolgo tega sem bila prav tako zgrožena nad mamico, ki je svojemu , verjetno še ne 3 leta staremu malčku, kupila pol nakupovalnega vozička, »plastične, umetne prehrane in posladkov«. Priznam, da sem se težko zadržala, da nisem kaj »zinila«. Seveda to ni moja stvar, pa vendar JE. Zato danes nekaj besed, da morda obvarujemo kakšnega nedolžnega otroka pred krutimi posledicami.

Ali bi prostovoljno spili kozarec Metanola ali Formalina ?
Prav zagotovo ne.
Zakaj ne? Neumno vprašanje?
Zato, ker oba povzročata takojšnjo smrt!
Prav, potem pa namesto tega spijte pločevinko dietne Coca Cole ali prežvečite Orbit brez sladkorja?
Ali pa oboje ponudite svojemu otroku, da si s sladkimi jedmi ne nakoplje kariesa!

ASPARTAM povzroča kar 90 zelo hudih bolezni in zdravstvenih težav: poškodbe možganov, podobne simptome kot pri multipli sklerozi, epilepsijo, Parkinsonovo bolezen, Alzheimerjevo bolezen, slepoto, možganske tumorje….ter še druge: stanja strahu,artritis, astmo, bolečine spodnjega dela telasa, nenadzorovano gibanje sladkorja v krvi (hipoglikemija in hiperglikemija), dokazano možganski rak, dihalne težave, pekoče oči, bolečine ob uriniranju, kronični kašelj, kronična utrujenost, depresija, diareja, izguba spomina, izpadanje las, migrena, visok krvni tlak, impotenca in težave v spolnosti, težave s koncentracijo, motnje spanja, zatekanje, mišični krči, vrtoglavica… in še bi lahko naštevala.

ASPARTAM, poznan tudi pod oznako E951 kot nadomestek sladkorja. Monopolist, ki ga je patentiral, podjetje MONSATNO in hčerinsko podjetje KELCO, danes se nahaja v 9000 živilih v 90 državah sveta. Je dipeptid dveh aminokislin, L-Asparagina in L-Phenylalanina, pridobljenih s pomočjo gensko spremenjenih bakterij, kar je samo proizvodnjo občutno pocenilo.

Problem ASPARTAMA je ta, da se v človeškem telesu ponovno razgradi v osnovne sestavine (40% asparaginske kisline, 50% Phenylalanin, 10% Metanola). Phenylalanin je zelo škodljiv ljudem s prirojenimi dihalnimi težavami, povečana količina Ph….. v krvi zmanjša nivo seratonina v možganih, kar pripelje do čustvenih motenj, kot so depresije (zelo nevaren majhnim otrokom in zarodkom v maternici).
Še bolj škodljiva je Aspartamska kislina – univerza v Mississippiju je na 500 znanstvenih raziskavah dokazala, da nepovezane Aminokisline, med katere sodi tudi Aspartamska kislina, povzročajo hude nevrološke poškodbe,saj prične prav počasi uničevati nevrone; kot so MS, ALS, izguba spomina, hormonske motnje, izguba sluha, epilepsija, Parkinsonova.

Monopolist Monsanto o tem molči in z nasprotnimi »znanstvenimi dokazi« zatrjuje nasprotno. Metanol (tudi metilni alkohol) je prav tako nevaren zdravju. Že manjše količine zaužitega metanola v daljšem časovnem obdobju, se skladiščijo v telesu in škodujejo živcem, še zlasti zelo občutljivim živcem vida in možganskim celicam. V pijačah, ki vsebujejo alkohol je tudi prisoten metanol, vendar mu tam kot protiutež deluje etanol in tako omili njegovo delovanje.
PAZI: Metanol se izloči iz Aspartama pri temperaturi nad 28,5°C, torej, naj vam prihodnjič tekne topla Coca Cola Light.
Leta 1993 je FDA je sprostila uporabo Aspartama za živila, ki se pregrevajo nad 30°C. Saj ni res, pa je!
Sedaj se pojavlja vprašanje, zakaj ta podatek ni javno dostopen, zakaj o tem ne obveščajo širše javnosti? Zato, ker se takšni podatki ne pojavljajo v obsegu, kot npr. letalske nesreče in ker ljudje svojih zdravstvenih težav ne povezujejo z dolgoročnim uživanjem Aspartama.
Sprostitev Aspartama za široko uporabo, je samo še en dokaz več, kako z roko v roki delujejo monopolisti in posamezne vladne demokracije, ki poplavljajo znanstvena okolja s ponarejenimi laboratorijskimi izvidi in dezinformacijami. Obstajajo dokazi, ki potrjujejo, da so odstranjevali tumorje pri živalih, na katerih so izvajali poskuse uporabe Aspartama.

Še to: ASPARTAM je bil do sredine 70.let prejšnjega stoletja na listi CIA-e kot potencialno bojno sredstvo za morebitno uporabo v bio-kemični vojni. In še….monopolist Monsanto je uradni sponzor ameriškega diabetičnega združenja…!?

A bi sedaj spili pločevinko Coca cole ali ste se raje odločili za kozarec vode? 75% prebivalstva je kronično dehidriranega, pri 37% je želja po zaužitju vode tako nizka, da jo zamenjujejo z lakoto. Kozarec vode nadomesti nočne napade lakote v 100%, pomanjkanje vode je eden glavnih vzrokov za dnevno utrujenost, 8-10 kozarcev vode dnevno, zmanjša v 80% bolečine v sklepih in bolečine hrbtenice. 5 kozarcev vode dnevno zmanjša tveganje črevesnega raka za 45%, tveganje raka na prsih za 79% in za 50% tveganje raka na mehurju. Zato spijte dnevno toliko kozarcev vode, kot jih potrebujete.

Zapisala Tatjana Eberl

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja