kristal

Nebula

Nebula …  močan talisman preobrazbe, ki spominja na zvezdne spirale v vesolju, od tu ime Nebula.

Sporočilo kristalne deve: “Če potrebujete zdravljenje, se povežite z mojo energijo, ki vas bo vodila v samo srce kozmosa. Zdravilno energijo iz kozmične maternice Boginje sidram v vaše fizično telo in mu omogočim umiritev in počitek. Prizemljujem in pomagam v procesu utelešanja svetlobe. Aktiviram spomin celic, ki svetlobo pritegne in sidra v fizično telo. Ta svetloba aktivira zavest vsakega atoma materije. To ustvari širitev vaše zavesti, ki se prebuja. Ta svetlobna aktivacija celic ustvari močno zdravilno izkušnjo in Te hkrati spominja kdo v resnici si —Duh kot telo. Asistiram v procesu Kreacije kot mati, ki je priča rojstvu nečesa novega v svet. Moja energija je energija izvorne Kreacije in z mojo pomočjo se lahko povežete z izvornim znanjem in vedenjem Kreacije. Aktiviram in širim energijsko polje in vam omogočim, da postanete kanal za Božansko energijo Kreacije. Ob tem pa vam asistiram tudi v odstranjevanju blokad, ki bi vam lahko onemogočile, da sprejmete svoje Darove. Podpiram, opogumljam in kot Mati stojim z vami v procesu Kreacije vaših projektov ali pri rojevanju vas samih v svet. Ko vstopim v vaše življenje je čas, da naredite prostor za novo, da ste voljni opustiti vse tisto, kar vam ne služi več, da bi lahko sprejeli vse tisto, kar je že v vas, vendar ste sami v sebi naredili ovire, da tega ne vidite, ne zaznavate. Pomagam v procesu čiščenja in razstrupljanja tudi na fizičnem nivoju.”

Nebula je kamen, ki močno čisti vse nivoje, tako fizični, kot čustveni in mentalni nivo. Odstranjuje ovire na poti, deluje proti strahovom, pomaga premagati negativnosti in skrbi.
Telesno krepi funkcijo kože, žlez za izločanje in pospešuje izločanje telesnih tekočin. Asistira v procesu zdravljenja odvisnosti, predvsem pri alkoholizmu. Pomaga tudi pri tem, da stare vzorce, ki nam ne služijo več presežemo in ustvarimo nove navade v svojem življenju. Pomaga tudi ženskam, ki imajo težave z neplodnostjo, saj vpliva na tekočine v telesu in odstranjuje toksine iz tkiv.

Afirmacija deve kristala: “Iz vseh možnih izbir, ki so mi na voljo, sedaj izbiram da izpolnim svoj najvišji duhovni potencial.”

DIVINE.SI

nebulastone


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja