kristal

Muscovite

Sporočilo kristalne Deve: “V teh intenzivnih časih sem dobrodošel sopotnik na vaših vsakodnevnih poteh. Povezujem vas z angelsko prisotnostjo višjega jaza. Mističnost moje notranjosti vam je na voljo samo s tem, ko me primete v roke in se poigrate z menoj. Vizionarsko žilico nosim v sebi in vam razkrivam globine in širine onkraj tega kar je jasno in vidno s prostim pogledom. Aktiviram vašo srčno čakro in vas vodim direktno v osrčje sočutja, miline in nežnosti v prvi vrsti do sebe.

Povezujem z intuitivnim vpogledom, višjimi sferami, in vam omogočam, da z brezpogosjno ljubeznijo in sprejemljivostjo pogledate na katero koli hibo vašega življenja. S svojimi sposobnostmi odslikave in projekcije vam omogočim, da prepoznate tiste dele sebe, ki so kot slepa pega in jih ne vidite. Ko nečesa v svojem življenju ne morete sprejeti in krivite druge da so takšni in takšni vam pomagam pogled obrniti vase, da lahko prepoznate katere dele sebe zavračate in nesprejemate. Karkoli nočete prepoznati, videti, sprejeti za svoje vam pomagam v procesu integracije, da zmorete stvari sprejeti za svoje.”

Muscovite pomaga zmanjšati nesigurnosti in dvome vase. pomaga osredotočiti pozornost na to kar je pred vami, da se zazrete v prihodnost z optimizmom. Povečuje samozavest in niža stres v telesu ter fizično napetost. Pomaga pri fleksibilnosti na vseh nivojih. Je izjemen sopotnik kadarkoli se v svojem življenju soočate z večjimi izzivi in premiki. Aktivira tudi brezpogojno ljubezen, odpira srce, da bi lažje delili sebe in sprejeli tako svoje kot nepopolnosti drugih ljudi.

Muscovite pomaga pri razreševanju težav, zmanjšuje jezo in pomaga telesu, da preseže telesni stres. Pomaga pri hujšanju saj zmanjšuje tek. Regulira ledvica in trebušno slinavko ter pomaga pri težavah z nespečnostjo.

Afirmacija deve kristala: “Odpiram se najvišjim potencialom, časovnemu pasu prihodnosti in duhovnemu navdihu, medtem ko sem v popolnem ravnovesju in stabilnosti.”

muscovite

DIVINE.SI

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja