aurigaex

Devetzvezdni ki priporočila

Kako izračunamo svojo prvo zvezdo?
Vzamete svoje leto rojstva in števila seštejte. Npr. Če ste rojeni leta 1982 seštejete 1+9+8+2 = 20, seštejemo tudi ti dve med seboj in dobimo 2. Dobljeno število odštejemo od 11. V našem primeru imamo 11-2 = 9  Osnovno število osebe rojene v letu 1982 je torej 9. V devet zvezdnem kiju velja dogovor, da se leto konča s 3. februarjem torej se novo začne s 4. februarjem. Za vse tiste, ki ste rojeni med 1. januarjem in 4. februarjem velja, da za izračun svoje številke vzamete preteklo leto.
Npr. če ste bili rojeni 13. januarja 1964 boste za izračun svoje osnovne številke vzeli letnico 1963 torej bo vaše osnovno število 1+9+6+3=19=10  odštejemo od 11. Vaša prva zvezda je 11-10=1

Leto 2014 je leto lesne zvezde 4 kar pomeni, da bo aktivno, polno novih znanj in uvidov.

1 VIZIONAR
Zdaj je čas za veselje. Dobili boste priložnost za zabavo in aktivnost. Polni boste energije in zelo dobro se boste počutili. To je prijeten čas, primeren za druženje ob skodelici čaja ali kave, obisk koncerta ali bogato večerjo s prijatelji ali v družinskem krogu. Organizirajte piknik ali druženje ob vodi, ki je vaš najljubši element in vas podpira. Začutili boste željo po druženju s prijatelji in znanci, kar vam bo ponudilo mnogo priložnosti za komunikacijo in nove stike. Ljudje vam bodo radi priskočili na pomoč in pomembno je, da se jim primerno zahvalite. Nekateri vaši projekti se zaključujejo in modro je, da si naberete moči za nove, s sprehodi v naravi, ob vodi. Narava vas bo polnila in vas spominjala na lepoto trenutka, lepoto druženja in pomembnost tega trenutka zdaj. Pomembno je, da ostanete z obema nogama na Zemlji in ohranite trezno glavo, še posebej pri nakupih.
Kristali, ki lahko pomagajo: Kalcedon, Modri topaz

2  PRIJATELJ
Energija meseca vam bo zelo domača, vendar ne bo dopuščala preveč kreativnosti. Kreativno izražanje vam bo prišlo zelo prav, saj vam bo pomagalo, da se umirite in pogledate navznoter ter hkrati ne zapadete v otopelost. Umirjenost bo ključnega pomena v tem mesecu, saj se lahko soočite s pravo malo notranjo revolucijo. Izogibajte se impulzivnim reakcijam, ko se pojavi notranje nezadovoljstvo. Še posebej je pomembno, da v medsebojnih odnosih ne pozabite nase, kajti lahko se zgodi, da boste izzvani ravno tam, kjer je vaša najšibkejša točka. Pomembno je, da upoštevate svoje izkušnje in se odločate modro in po tehtnem razmisleku. Mesec bo čas notranjih sprememb in pomembno je, da se o svojih skrbeh in strahovih lahko z nekom pogovorite. Prijateljski pogovor vam bo dobro del. Pomembno je tudi, da se spočijete in si naberete moči. Čas je za spremembe ugoden, vendar ob smotrnem načrtovanju.
Kristali, ki lahko pomagajo: Amazonit, Smaragd

3  POBUDNIK
Pokazalo se vam bo veliko možnosti in priložnosti. Do vas bodo pritekale nove situacije in nove izkušnje. Brezskrbnost in dinamika vam bosta omogočili, da opravite veliko opravil, da zlahka komunicirate z ljudmi in težave, ki se pojavijo razrešite zlahka ali pa jih v razreševanje predate drugim ljudem. Pomembno je, da ste v svoji komunikaciji jasni in da si vzamete čas za pogovor s svojimi prijatelji. Jasnost bo ključnega pomena na vseh področjih. Zaradi intenzivnosti dogajanja okrog vas, je pomembno, da si vzamete dovolj časa za počitek. Pretiravanje v nobeno smer ni modro in sproščanje skozi fizično aktivnost kot je plavanje ali skozi masažo bo v tem mesecu dobrodošla. Zelo opazni boste, zato bodite pozorni na to, kakšen vtis želite narediti na druge. Zato se držite dogovorov, bodite točni in vedno urejeni.
Kristali, ki lahko pomagajo: Diamant, Herkimer diamant

4  FILOZOF
To bo obdobje novih načrtov, videnj in ciljev, ki jih boste morda le zaslutili in se še ne bodo pokazali v celoti. Po zelo aktivnem preteklem mesecu bo to nedvomno mesec počitka in notranjih vpogledov. Lahko se boste počutili ranljive in boste imeli občutek, da je veliko težje komunicirati z ljudmi okoli vas. Začutili boste potrebo po tem, da se umaknete vase in se morda posvetite meditaciji, umirjanju, branju knjig. Izjemno pomembno je, da si dopustite, da se umirite, se sprostite, si vzamete čas za dolge sprehode v naravi. Ravno lepota narave bo za vas v tem mesecu ključnega pomena. Vaša intuicija bo izjemno močna. Vaša fizična in mentalna moč pa bosta zmanjšani, vaše telo potrebuje počitek a hkrati nežno razgibavanje. To je čas notranjih vpogledov, soočanja s potenciali in talenti znotraj, zato bo navzven težko doseči kakršen koli napredek. Pomagajte si z glasbo, poslušajte prijetno, umirjeno glasbo in dovolite, da se popolnoma sprostite.
Kristali, ki lahko pomagajo: Petalite, Selenit

5  ZBIRALEC
Mesec bo od vas zahteval premišljeno delovanje. Verjetno boste še vedno čutili umirjenost, čeprav se bodo stvari začele premikati naprej. Pomembno je, da se ne prenaglite, kajti prehitre odločitve se lahko izkažejo za slabe in premajhna količina informacij vas lahko zaustavi na vaši poti. Zato je v tem mesecu idealno zbiranje informacij, postavljanje načrtov in oblikovanje idej, še vedno pa ni preveč primerno, da nove ideje predstavite drugim, ker ne boste dobili podpore, ki si jo želite. Počakati bo potrebno še en mesec, preden boste svoje ideje predstavili v svetu. Načrtovanje in izobraževanje, branje knjig in zbiranje informacij pa so dejavnosti, ki prinašajo rešitve za prihodnja obdobja. Tudi sprehodi v naravi vas bodo navdihnili in vam ponudili mnogo odgovorov skozi nenavadna srečanja in na neobičajne načine.
Kristali, ki lahko pomagajo: Kunzit, Sugilit

6  VODJA
To je čas novih začetkov. Čas, ko imate pretanjen občutek za ljudi. V odnosih boste spontani in prevzeli boste pobudo za izpeljavo projektov in idej, ki ste jih postavili v prejšnjih mesecih.  V vas se je prebudilo novo življenje in to bo srečen in entuziastičen mesec za vas. Imeli boste ogromno energije in novih idej. To je čas, ko je napredek odvisen predvsem od vaše iniciative in vas samih, vendar ne pozabite na sprostitev, da ne boste pregoreli. Vzemite si kak vikend samo zase, za sprostitev in uživanje v aktivnostih, ki jih imate res radi. Izkoristite ta čas za nove projekte in nove podvige. Zaupajte sebi in svojim notranjim občutkom, saj vas energija podpira v hitrih in natančno premišljenih akcijah. Vendar pa bodite preveč nepopustljivi in ne silite stvari za vsako ceno!
Kristali, ki lahko pomagajo: Jaspis, Tigrovo oko

7  REŠEVALEC TEŽAV
Pred vami je mesec, ko se boste odločali kaj je tisto, kar vam ustreza in s čimer boste nadaljevali v prihodnosti ter kaj je tisto, kar ni v skladu z vami in boste to opustili. Še vedno se bo veliko dogajalo in imeli boste dovolj energije, da nadaljujete s projekti, ki ste jih že začeli. Začeli se bodo kazati prvi konkretni znaki vaše pretekle dejavnosti. Okrepite dejavnosti na področjih s katerimi ste zadovoljni in opustite tista, ki niso obrodila sadov. Pomembno je, da obvladujete skrajnosti pretirane samo kritike in samohvale. Vzemite si dovolj časa za počitek in poskrbite zase, da ne bi pregoreli. Vaš občutek za lepoto je  povečan, počutili se boste srečni in polni energije. Občutek lepote povečajte z obiskom kakšnega dobrega koncerta ali razstave v družbi tistih, ki so vam najbližje. Tudi aktivnosti v naravi so v tem mesecu zaželene. Predvsem uživajte!
Kristali, ki lahko pomagajo: Opal, Zeleni Kalcit

8  MISLEC
Mesec bo pokazal, kaj lahko naredite še bolje! Navidez vsakodnevne situacije vam bodo prinašale nove možnosti spoznanj. Sporočila bodo prihajala zelo jasno in zlahka boste prepoznali, kaj je potrebno izboljšati ali spremeniti. Zdaj je pravi čas, da se skušate iz vsake situacije kaj naučiti! To je čas za opazovanje in učenje. Vendar pozor, to ni mesec primeren za radikalne spremembe in hitre preobrate, to ni čas velikih akcij. Ostanite osredotočeni, bodite prisebni in mirni v tem mesecu. Prisotnost tukaj in zdaj je ključnega pomena. Karkoli bi želeli spremeniti, počakajte do naslednjega meseca, ne delajte stvari »na vrat na nos«. Umirjenost je za vas ključnega pomena pri vseh vaših aktivnostih.V tem mesecu utegnete srečati vam ljubo osebo iz vaše preteklosti. Pogovorite se z njo!
Kristali, ki lahko pomagajo: Lepidolit, Lavender rožni kremen

9  ZVEZDA
Prišel je čas, ko bolj kot razmišljanje pomaga premišljena, konkretna in organizirana akcija. To je čas žetve tega, kar ste v preteklih petih mesecih sejali. Prišel je čas, ko boste z veliko lahkoto postorili vse tisto, kar ste zadnjih nekaj mesecev dajali na stran. Opravite vsa dela kar se da sproti! Dobili boste potrditve preteklih dejanj in finančno bo to mesec, ki bo uspešen, če ste svojo setev dobro zastavili. To obdobje od vas zahteva premišljeno delovanje na področjih, ki ste si jih zastavili. Čas ni primeren za nove ideje in navdihe, raje delujte v skladu z že zastavljeno smerjo. Uživajte sadove svojega preteklega dela in svoj čas posvetite stvarem v katerih resnično uživate. Uživajte v lepoti trenutka in lepoto poiščite v svojem vsakodnevnem življenju.
Kristali, ki lahko pomagajo: Kianit, Obsidijan

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja