aurigaex

Devet zvezdni ki

Kako izračunamo svojo prvo zvezdo?
Vzamete svoje leto rojstva in števila seštejte. Npr. Če ste rojeni leta 1985 seštejete 1+9+8+5 = 23, seštejemo tudi ti dve med seboj in dobimo 5. Dobljeno število odštejemo od 11. V našem primeru imamo 11-5 = 6  Osnovno število osebe rojene v letu 1985 je torej 6. V devet zvezdnem kiju velja dogovor, da se leto konča s 3. februarjem torej se novo začne s 4. februarjem. Za vse tiste, ki ste rojeni med 1. januarjem in 4. februarjem velja, da za izračun svoje številke vzamete preteklo leto.
Npr. če ste bili rojeni 13. januarja 1964 boste za izračun svoje osnovne številke vzeli letnico 1963 torej bo vaše osnovno število 1+9+6+3=19=10  odštejemo od 11. Vaša prva zvezda je 11-10=1

1 VIZIONAR
To bo za vas mesec sprememb. Svetujemo, da iskreno pogledate vase, v situacijo in se odločite kaj si še želite, da ostane z vami in na katerih področjih je čas za spremembo. Čas je za notranjo inventuro. Sami sebi ste največja ovira in največja podpora pri napredku. Lahko se vam bo zdelo, kot da z ljudmi govorite v drugem jeziku, zato je pomembno, da komunikaciji v tem mesecu posvetite več pozornosti. Pomembno je, da greste naprej z veliko mero potrpežljivosti in jasno postavljenimi cilji. Bodite pripravljeni iti s tokom in se ne upirajte spremembam, ki se kažejo, kajti pred vami je zelo nepredvidljiv mesec. Za vas je izjemno pomembno, da si dopustite in resnično uživate življenje v tem mesecu, kajti takrat, ko si soočen z izzivi je rast največja, če uspeš ohranjati svojo notranje zadovoljstvo ne glede na vse. Intimni odnosi bodo za vas v tem mesecu pomembni, samskim se lahko odprejo možnosti za nova poznanstva.
Kristali, ki lahko pomagajo: Kunzit, Hovlit

2  PRIJATELJ
Pred vami je mesec, ko se bo dogajalo mnogo novega in vznemirljivega. Vse se bo dogajalo z izjemno hitrostjo. Odpirale se bodo nove priložnosti in mnoge izkušnje, ki vam bodo širile obzorja in vam pokazale kaj vse je možno doseči. Zavedajte se sebe, svojih želja in svojih ciljev h katerim stremite. Pomembno je, da zgrabite priložnosti, ki bodo švigale mimo vas. Videti bo, da ste povsod najbolj zaželena oseba. Postavljeni boste v ospredje in ponudile se vam bodo mnoge poslovne in osebne priložnosti, da doživite svojih 15 minut slave. To je mesec, ki vas bo postavil na oder pod soj žarometov in pomembno je, da ste pripravljeni na akcijo. Bodite zelo jasni in konkretni, urejeni in povsod točni! Dobili boste priložnost spoznati tisti del sebe, ki ga morda še ne poznate, stopiti v stik z veličino svojega bitja. In predvsem bo veliko priložnosti, da uživate v življenju. Izkoristite jih!
Kristali, ki lahko pomagajo: Spinel, Zoizit z rubinom

3  POBUDNIK
Prejšnji mesec je bil za vas zelo aktiven mesec in to se bo tem mesecu spremenilo. To vas utegne zjeziti, vendar bosta naslednja dva meseca bolj namenjena notranjemu počitku kot akciji. Ker ste po naravi izjemno dejavni bo ta mesec za vas naporen, saj vas energija sili v notranje vpoglede, ki jih niste ravno vajeni. To je čas za delovanje v sebi, čas ko prisluhnete svoji duši in napolnite svoje baterije. Zato izkoristite ta čas, da opustite vse tisto, kar ne služ vaši rastii in se pripravite na nov cikel v vašem življenju. To je odličen čas da očistite svoj organizem, ga negujete in hranite. Pojdite v naravo in se čim bolj umirite. Mir vam bo pomagal soočiti se s svojimi najglobljimi strahovi in jih transformirati. Ko boste imeli občutek, da nimate ne volje, ne energije in drugih stvari, ki bi si jih želeli se spomnite, da ste kot prazna posoda, ki se polni. Dajte vanjo dobre stvari!
Kristali, ki lahko pomagajo: Ahat, Jaspis

4  FILOZOF
Navzven se še vedno ne bo dogajalo toliko, kot bi si morda želeli, zato mesec uporabite za dnevna sanjarjenja in načrtovanje. Energija vas podpira v novih učenjih, načrtovanju, študiju in pripravi na akcijo v naslednjem mesecu. Morda se vam bo zdelo, da se vam izmikajo tla pod nogami in da nikakor ne morete zagrabiti ideje oziroma tistega, kar bi radi naredili. V kolikor imate občutek, da imajo ljudje do vas nenavadne zahteve, raje ohranite diplomatsko držo in se ne spuščajte v spore. Bodite pozorni na učenja in globoka spoznanja, ki jih prejemate iz svojih lastnih življenjskih izkušenj in tudi iz izkušenj drugih ljudi.  Mesec vam bo ponudil priložnost, da razčistite vse tisto, kar je potrebno opustiti, da bi lahko zaživeli svoje sanje. Dobro se pripravite za akcijo ki bo sledila temu notranje precej umirjenemu mesecu. Vzemite si čas in nikar ne hitite!
Kristali, ki lahko pomagajo: Mesečev kamen, Beril

5  ZBIRALEC
Začenja se novo obdobje rasti, ki bo prineslo izjemno število možnosti in priložnosti. Mesec bo za vas izjemno naporen, saj se bodo stvari po umirjenosti prejšnjih dveh mesecev, dobesedno manifestirale. Čudeži se bodo dogajali, če ste naredili prostor zanje. Pomembno je, da imate odprte oči in ušesa. Sprejmite pomoč in kreativno energijo tistih, s katerimi soustvarjate. Dejstvo je, da nihče ne more nič narediti namesto vas. Ostanite zvesti svojemu postavljenemu načrtu in ne bodite preveč frustrirani nad množico detajlov in intenzivnostjo dogajanja. Vztrajnost bo dobrodošla vrlina v tem mesecu. Intenzivnost dogajanja lahko občasno preseže zmožnosti toleriranja, zato nikar ne pozabite na počitek in poskrbite za svoje fizično telo z razvajanjem, kopanjem in masažo. Še posebej proti koncu meseca svojemu telesu namenite posebno pozornost pri regeneriranju.
Kristali, ki lahko pomagajo: Prehnit, Smaragd

6  VODJA
Komunikacija z ljudmi vam bo pomagala prizemljiti ideje. Pomembno je, da ostajate v tem trenutku tukaj in sedaj, da se posvetite vašemu načinu komunikacije, temu, kakšen je vaš odnos do okolice, da prisluhnite svojim občutkom, kar ni nujno lahko, je pa ključnega pomena v tem mesecu. Bodite pozorni na svojo okolico, na dokumente, ki jih podpisujete in na izjave, ki jih dajete. Pomembno je, da nadaljujete s projekti, ki ste jih že začeli in so v skladu z vami, saj vam bodo novi projekti v tem času vzeli ogromno energije. Pojdite na sprehode v naravo in stres umirite s telesno vadbo. To vam bo pomagalo obdržati jasne misli in se osredotočati na tisto, kar ste si zastavili. Kaotične misli in akcije vas lahko v tem mesecu drago stanejo, zato je umirjenost ključnega pomena za vas v tem mesecu!
Kristali, ki lahko pomagajo: Turmalin, Safir

7  REŠEVALEC TEŽAV
To bo mesec učenja in verjetno boste priča velikim notranjim spremembam. Veliko se lahko naučite o sebi, o svojemu čustvovanju, razmišljanju in reševanju izzivov v globinah vašega bitja. V tem mesecu bodo vaše odločitve imele skoraj takojšen odgovor in vedeli boste, kaj je v skladu z vami in kaj ne. Izziv tega meseca je, da se boste morali jasno odločiti kaj boste še nesli s seboj naprej in kaj boste pustili v tem mesecu. Poglejte nazaj, kaj so vam prinesle vaše pretekle odločitve, kje se nahajate in kaj ste se naučili v svojem življenju. Razčiščevali boste situacije, se soočali s seboj in s svojimi lastnostmi, skozi situacije z drugimi ljudmi. Ljudje vam bodo prisluhnili in bolj cenili, kar imate povedati.  V vsem kaosu in intenzivnosti dogajanja, ki ste mu lahko priča je osredinjenost v uživanju v življenju ključnega pomena.
Kristali, ki lahko pomagajo: Apatit, Tigrovo železo

8  MISLEC
Pred vami je priložnost, da v sodelovanju s svojimi prijatelji, znanci in družino dosežete vse tisto, kar ste si zastavili. Premišljeno delovanje vsekakor ne bo odveč, saj se bodo pojavile priložnosti, ko boste z opravljenim delom lahko dobili še več kot ste načrtovali. V tem mesecu bo lažje ohranjati pretok izobilja skozi vaše življenje in ga povečati, kot sicer. Morda rezultati ne bodo takšni kot bi jih želeli, vendar boste zelo dobro videli pri katerih stvareh greste v pravo smer in pri katerih ne. V tem mesecu postavljate kompas tudi za svojo prihodnost zato se modro odločite in si predvsem dopustite, da prepoznate vsakodnevne blagoslove. Ne pozabite na druženja in komunikacijo, četudi boste zelo dejavni. V sebi začutite nov vir življenja in zato energijo, ki vas bo prevevala delite ob večerji v prijetni družbi, privoščite si negovanje svojega telesa in duha. Smejte se in uživajte!
Kristali, ki lahko pomagajo: Modri čipkasti ahat, Karneol

9  ZVEZDA
Prejšnji mesec je bil mesec aktivnosti in sedaj si lahko privoščite malček oddiha. To bo prijeten mesec, ki prinaša mnoge priložnosti za druženja, zabave in praznovanja. Z manj truda boste dosegli več in ljudje vam bodo pripravljeni pomagati na vsakem koraku. Druženje se vam bo obrestovalo, saj vam bo prineslo nova poznanstva in nove poslovne priložnosti. Pomembno je, da ohranite svoje noge trdno na tleh in da ste praktični v svoje vsakdanjem življenju.  Organizacija nalog in dejavnosti bo v tem mesecu za vas zelo pomembna. Bodite prisotni in strpni. Komunikacija bo v tem mesecu pomembna za vas. Uživajte v svojih vsakodnevnih, drobnih podrobnostih in zabavajte se!
Kristali, ki lahko pomagajo: Jaspis, Zlati topaz

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja