7 temeljnih principov Razcveta Ženske

Razcvet Ženske je proces skozi katerega potuje čisto vsaka ženska v svojem življenju. To česar se ne zavedamo je, da je Razcvet Ženske bistven za celotno življenje. Vsaka ženska je v svoji Biti čudovit cvet, ki se skriva v popku. In pride dan, ko tveganje, da bi ostala trdno v popku postane bolj boleče od tveganja, ki ga razcvet zahteva, pravi Anais Nin. In v tej bolečini najdemo načine, ki nam pomagajo v razcvet, da stopimo v tok življenja in se predamo moči življenja, da odpremo se globinam lastne Duše. Ženska Duša tako kot vsaka cvetlica na planetu ve, kako se razcveteti. Ve kako razpreti nežne cvetne lističe s silovitostjo, radovednostjo in odkritostjo. Izziv je v tem, da tega ne poskušamo narediti na silo.

Prvi princip Razcveta Ženske nas spomni, da tvoj obstoj zadošča. Ničesar ti ni treba narediti, ne rabiš delovati, samo Bodi! Bodi utelešena v svojem notranjem centru in praznuj življenje. kar je brez dvoma lažje reči, kot narediti. Vendar je to, da si osrediščena v svojem notranjem centru bistvenega pomena za vse življenje. Iz svojega centra namreč kreiraš vse svoje življenje. In praznovanje življenja je ključnega pomena za naš razcvet.

Drugi princip pravi, da je pomembno, da si v toku, namesto da siliš stvari z voljo. Nasilje, ki ga pogosto izvajamo sami nad sabo izhaja iz naše potrebe, da na silo, z voljo dosežemo to, kar smo si zamislili točno tako kot smo si zamislili. Ženski princip magnetiziranja nas uči, da je najpomembnejša stvar to, da si utelešena, v svojem notranjem centru in da si v uglašenosti s tem, kar želiš pritegniti k sebi. Ta uglašenost je tista, ki k tebi pritegne vse, kar potrebuješ.

Tretji princip Razcveta Ženske nas opominja, kako pomembno je, da si ranljiva in sprejemljiva. Samospoštovanje je osnova in eden od temeljev Razcveta Ženske. Samospoštovanje pomeni, da sprejemaš sebe točno takšno kot si. Brez potrebe po zavračanju sebe, kritiziranju sebe ali sojenju sebe ali drugih. Ko si voljna, da sprejmeš vse dele sebe, si povezana v sebi. In takrat prepoznaš, da so vse rešitve v tebi, da so vsi odgovori v tebi. Vse kar moraš narediti je, da postaviš vprašanje in nato sprejmeš odgovor.

Četrti princip pravi, da je ključno, da si original, namesto bolj ali manj posrečena kopija. Ključnega pomena je, da prepoznaš kdo ti si v resnici in se izraziš. Pomembno je, da se izraziš pogosto in brez opravičevanja. Kajti pogosto se skrijemo, ne želimo sodelovati v tej igri življenja in upamo, da nas bo življenje nekako zaobšlo. Tukaj si z namenom, vsi čakamo na tvoj prispevek in izjemno pomembno je, da najdeš v sebi svoj original in ga izraziš.

Peti princip pravi, da je druga beseda za seksi samozaupanje. Ne verjamete? Vprašajte moške. Ni je bolj seksi stvari na ženski, kot je njeno samozaupanje. Ženska, ki zaupa vase, je za moškega neustavljivo privlačna. Moški samozavest interpretirajo kot sposobnost izražanja sebe na način, ki kaže, da ženska verjame vase, da si zaupa in da je avtentična. In zato je izjemno pomembno, da sledite svojemu srcu in ste to, kar ste. Da zaupate sebi 100%, zdaj.

Šesti princip Razcveta Ženske govori o tem, da vsaka kreira svojo zgodbo. Ti pišeš svojo zgodbo. Ti si pripovedovalka. In tako kot si ustvarila zgodbo v kateri živiš trenutno, lahko ustvariš novo zgodbo. Ključ je v domišljiji. Domišljija je tvoja zaveznica, ki ti pomaga ustvarjati tvojo zgodbo. Uporabi jo zavestno!

Sedmi princip pravi, da je avantura življenja pravzaprav v tem, da si drzneš spoznavati sama sebe, se spuščati v svoje globine in da si vedno bolj v razcvetu. In ko spoznaš sebe, je nujno, da se začneš izražati, da začneš svoje Darilo, ki si ga prepoznala tudi deliti z ljudmi in s svetom. Razcvetu nikoli ni konca. Vedno se lahko odpreš še malo bolj. In še malo bolj. Drzni si, da si v nenehnem odpiranju, sprejemanju, negovanju sebe in izražanju sebe. In to naredi z ljubeznijo do sebe, vsakič znova.

Več o principih Razcveta Ženske delim v druženju Razcvet Boginje, ki bo ponovno na voljo v septembru. Več tukaj…

Taja Albolena

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja